YKSITYISTUNNIT

Syvennä omaa joogaharjoitustasi yksityisopetuksessa tai vietä rentouttava ilta ystäväporukassa


JOOGAN YKSITYISOPETUS

Joogan yksityisopetus esimerkiksi ryhmäharjoituksen tukena voi tuoda aivan uudenlaista varmuutta ja syvyyttä harjoitukseen.

Toisaalta joissain tilanteissa voi olla mukavampi harjoitella opettajan kanssa kahdestaan ennen siirtymistä ryhmäharjoitukseen.

Yksityisopetuksessa voit myös harjoitella kotoa käsin, juuri sinulle suunniteltuja harjoituksia hyödyntäen.

Yksityisopetus suunnitellaan sinun toiveistasi ja tarpeistasi käsin. Opetus voi olla kertaluontoista tai  tiiviimpi, muutaman kerran paketti.

Opetus voidaan järjestää kauniilla Studiollamme Hervannassa, kotipetuksena tai muissa asiakkaan järjestämissä tiloissa.  • Kaipaatko tukea oman harjoituksen aloittamiseen?

  • Haluatko syventää ymmärrystäsi joogasta?

  • Pohditko, millainen harjoitus sopisi sinulle parhaiten?

  • Mietityttääkö mahdollisten fyysisten vaivojen merkitys harjoittelussa?


Harjoitus voi olla esimerkiksi keskustelua joogaperinteestä, yksityinen joogatunti, kehon linjausten tarkistaminen jooga-asanoissa, kotiharjoitus kuvallisin ohjein sekä taustatuki harjoitteluun, fyysisten vaivojen tai sairauksien läpikäyminen yhdessä ja sopivan harjoitustavan löytäminen


JOOGAN YKSITYISTUNNIT RYHMÄLLE

Vietä rentouttava joogahetki esimerkiksi puolison, ystävien tai työkavereiden kanssa.

Joogaharjoitus suunnitellaan ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi, aina yksilöllisesti ryhmää ajatellen. Tilaan mahtuu korkeintaan 15 oppilasta kerrallaan ja mukaan on mahdollista saada kuvallinen kotiharjoitus.

Studiolta löytyy myös mahdollisuus teetarjoiluun, vaatteidenvaihtotila & wc.

Esimerkiksi Grounding Yin-joogahoito yksityistuntina on aivan mieletön kokemus. Myös säännöllinen yksityistunti ystäväporukan kesken on toimii yhteisenä aikana sekä kehoa ja mieltä eheyttävänä hetkenä.

Lämpimästi tervetuloa!
OTA YHTEYTTÄ JA KYSY YKSITYISOPETUKSESTA LISÄÄ