KURSSIT & WORKSHOPIT

                                                           - kevätkausi 2020 -


JOOGAN PERUSTEET Online/Live

Flow Yoga & Astangajooga

- dynaamisen joogan peruskurssi-


5 kertaa, keskiviikkoisin 6.5.-3.6.2020 klo 19.15-21


85,00

Kurssimaksu sisältää:

 • vapaavalintaisen henkilökohtaisen alkukartoituksen sekä yksilökonsultaation sähköpostitse & 30min yksilöohjauksen Google Meet-alustan välityksellä
 • kuvalliset kotiharjoitukset viikottain sekä kirjallista materiaalia
 • Rajattomasti Karunya Yoga-viikkotunteja kurssin ajan
 • Kurssille voit osallistua Studiolla paikan päällä (max 5hlö) tai virtuaalisesti omasta olohuoneesta Google Meet-alustan välityksellä!

Studio Sinun Valintasi

Vuoreksen puistokatu 81, 33870 Tampere

Haluaisitko tutustua syvemmin dynaamisen joogan maailmaan, mutta et tiedä, mistä hakea tietoa?


Oletko pohtinut uutta harrastusta, mutta poikkeustilanteen aikana et pääse aloittamaan?


Toivotko joogaopettajalta yksilöllistä ohjausta, kehollesi parhaiten sopivat asentovariaatiot sekä parhaat mahdollisuudet myös kehittyä?

JOOGAN PERUSTEET- Flow Yoga & astangajooga on viiden kerran kattava intensiivikurssi, josta saat valmiudet fyysisemmän, dynaamisen joogan viikkotunneille ja omatoimiseen harjoitteluun sekä pääset sukeltamaan joogafilosofian jännittävään maailmaan, lempeästi lähestyen. Dynaaminen jooga yhdistää liikkeen ja hengityksen sulavaksi kokonaisuudeksi, joka auttaa sinua vahvistumaan, notkistumaan ja rentoutumaan!


Jo neljättä kertaa starttaava dynaamisen joogan peruskurssi järjestyy poikkeuksellisesti myös ONLINE LIVE-tuntina, hyödyntäen Google Meet-alustaa. Pääset nyt rentoutumaan, hikoilemaan ja notkistumaan omasta olohuoneestasi käsin, interaktiivisesti Live-kurssin muodossa, sydämellisessä pienryhmässä.

Kurssilla opit kuuntelemaan omaa kehoasi paremmin ja linjaamaan joogan perusasennot oikein, tutustut joogafilosofiaan sekä pääset kokeilemaan erilaisia joogan kehotekniikoita, hengitys- ja keskittymisharjoituksia. Kaksi harjoituskertaa on varattu perinteiselle astangajoogalle.

Jokainen harjoitus sisältää alkurentoutuksen, lyhyen luennon ja keskusteluhetken, teeman mukaisen asanaharjoituksen tekniikkaharjoituksineen sekä ihanan pitkän loppurentoutuksen.


KURSSISISÄLTÖ:


1.tapaaminen

VINYASA-dynaamisen joogan perusteita

slow flow

2.tapaaminen

UJJAYI-hengitys liikkeen tukena

slow flow

3.tapaaminen

ASHTANGA-astangajoogan perusteita

astangajooga

4.tapaaminen

BANDHA-lihaslukot liikkeen tukena

astangajooga

5.tapaaminen

MELTING YOGA HEART-meditatiivinen joogaelämys

slow flow & heartful yin

Tiedustele rohkeasti lisää kurssin sisällöstä!

Osallistu kevään sydämellisimmälle joogakurssille!


 • Osta paikkasi heti verkkokaupastani

 • Varaa paikkasi mari@karunyayoga.fi ja maksa paikanpäällä tai laskulla

 • Halutessasi voit maksaa myös liikuntaetuuksilla (e-passi, TYKY, Smartum, Ticket Edenred) tai osissa laskulla


Astangajooga alkeislauantai kevät 2020

-perinne ja asanalab-


lauantaina 14.3.2020

klo 10-15

Kurssimaksu sisältää 4 kerran viikkotuntikortin astangajoogatunneille, vapaavalintaisen henkilökohtaisen alkukartoituksen sekä yksilökonsultaation sähköpostitse, kirjallista materiaalia sekä kuvallisen paperiohjeen kotiharjoitukseen.

89,-

4,5h opetusta, materiaalit & 4krt viikkotuntikortti


Studio Sinun Valintasi

Vuoreksen puistokatu 81, 33870 Tampere

Oletko kiinnostunut astangajoogan perinteestä?

Haluaisiko oppia linjaamaan asennot oikein?

Haluaisitko tutustua harjoitukseen hyväksyvässä pienryhmässä?

Sydämellisesti tervetuloa syventävään astangajoogan workshopiin, jossa pääset sukeltamaan perinteisen, dynaamisen joogaharjoituksen maailmaan!

Workshopissa opit mm.
 • astangajoogan historiaa, perinnettä ja filosofiaa
 • linjaamaan alkeisharjoituksen asanat turvallisesti ja oikein
 • ujjayi-kurkunpäähengityksen
 • lihaslukkojen eli bandhojen käytön
 • katseenkohdistuksen eli dhristin merkityksen
 • astangamantran merkityksen

Kurssi on jaettu kahteen osaan:

10-12.30 käymme läpi astangajoogan perinnettä, historiaa ja & harjoitellaan hengitystekniikoita ja banhdhojen aktivointia. Ymmärrät tämän osion jälkeen, miksi astangajoogassa tehdään asiat tietyllä tavalla, tietyssä järjestyksessä ja kuinka voit hyödyntää joogan filosofiaa myös omassa arjessasi.

12.30-13 tauko

13-15 siirrymme fyysiseen osuuteen, jossa jatkamme käsi-ja jalkabandhoilla & käymme läpi klassiset alkeisharjoituksen asanalinjaukset Sanskritinkielisine nimineen, sekä kokeilemme erilaisia astangajoogassa käytettäviä kehotekniikoita. Tämän osion jälkeen ymmärrät, mitä asioita tulisi missäkin asanassa painottaa ja kuinka rakentaa itselle harjoitus, joka kehittää, mutta ei kuluta kehoa & mieltä. Löydät meditatiivisen tavan harjoitella myös fyysistä joogaa.


Workshop sopii aivan ensikertalaiselle astangajoogasta kiinnostuneelle, tai jokaiselle jo alkeistunneilla käyneelle, kuka haluaa syventää harjoitustaan!

Kurssilta saat tietoa astangajoogan perinteestä ja tekniikoista, valmiudet astangajoogan viikkotunneille sekä omatoimiseen harjoitteluun. Workshop on pienryhmäharjoitus, johon otan korkeintaan kahdeksan oppilasta. Näin jokaisella on mahdollisuus yksilölliseen ohjaukseen.

Sydämellisesti tervetuloa!

Astanga on dynaaminen joogamuoto, joka seuraa guru Sri K. Pattabhi Joisin perinnettä. Harjoitus on voimakas, usein astangajoogaa kuvaillaankin kaikkein fyysisimmäksi joogasuuntaukseksi. Vahvan asanasarjan ohella kuitenkin lihaslukot, ujjayi-hengitys ja katseenkohdistamminen tekevät astangasta hyvin meditatiivisen harjoituksen.
Astangajooga vahvistaa ja notkistaa kehoa & mieltä, rentouttaa ja opettaa oman sisäisen äänen kuunteluun kehoharjoituksen avulla.Varaa paikkasi kurssille allaolevan lomakkeen kautta tai kysy lisää kurssin sisällöstä!