KURSSIT & WORKSHOPIT

Syvennä joogaharjoitustasi ja löydä uusia näkökulmia kurssien ja työpajojen avulla.
ChakraBalance-pienryhmävalmennus

Tuntuuko arki suorittamiselta ja kilpailulta stressiä vastaan? Kaipaisitko tilaa pohtia elämäsi merkityksellisyyttä? Haluaisitko löytää syvemmän yhteyden kehoosi ja luottaa intuitioosi vahvemmin? Miltä tuntuisi vapautua mieltä rajoittavista uskomuksista ja uskaltautua hyppäämään luottavin mielin elämän virtaan? Haluaisitko oppia tunnistamaan ja purkamaan stressiä kehostasi? Tai hyväksymään omat tunteesi ihan sellaisenaan?

10krt tiistaisin 3.10.-5.12.2023 klo 19.30-21

Joogaa ja kehotietoisuusharjoittelua, meditaatio- ja tietoisuusharjoituksia, tunnetyöskentelyä, hengitysharjoituksia & työkirja syventämään sisäistä matkaasi.

ChakraBalance -Koti Kehossani on kymmenen tapaamisen intensiivinen sukellus omaan kehoon, tunteisiin ja tietoisuuteen. Turvallisessa pienryhmässä pääset tutustumaan itseesi uudella tavalla, ymmärtäen myös hermoston ja stressireaktioiden vaikutuksen jokapäiväisessä elämässä.

En voisi enempää olla iloinen tämän kurssikokonaisuuden valmistumisesta! Olen ohjannut suosittua Chakramatka-kurssiani jo useamman kerran, joka on yksittäisistä kursseistani oma suosikkini.

Nyt valmistuttuani Tietoisuus- ja kehotietoisuusohjaajaksi, syventyy tämän sisäisen tutkimusmatkan sisältö entisestään ja olen liittänyt mukaan myös Tietoisuus- ja tunnetyöskentelyä. Näin kokonaisuudesta syntyi ChakraBalance, jossa kehon kautta löydämme reitin sisimpäämme korjaamaan hermostoon jääneitä vääriä muistijälkiä, sekä opettelemme hyväksymään ja tuntemaan tunteita.

ChakraBalancen avulla voit löytää elämääsi uudenlaista iloa ja tyytyväisyyttä, nähdä asiat, joista on aika luopua, ymmärrät mielesi toimintaa paremmin ilman siihen samaistumista.

ChakraBalance-pienryhmävalmennus toteutetaan turvallisessa pienryhmässä, jossa jokainen osallistuja saa olla täysin oma itsensä. Yhteisten tapaamisten lisäksi kurssimaksu sisältää yksilövalmennuskerran, ChakraBalance-työkirjan, viikottaisen lyhyen kotijoogaharjoituksen & meditaation, sekä mahdollisuuden osallistua ChakraFlow- ja ChakraBalance-viikkotunneille.

Jokainen yhteinen tapaaminen sisältää viikon teemaan kutoutuvan lempeän jooga- ja kehotietoisuusharjoituksen, hengitysharjoituksia, sekä ohjatun tietoisuusharjoituksen kohti omia tunteita ja todellista itseä, joka mielemme takana asustaa.

KURSSIRUNKO

1. Tietoisuus, chakrat ja tunteet

2. Hermosto, stressireaktiot ja energiapuhdistus

3. Juurichakra: Selviytyminen, perustarpeet ja turvallisuudentunne

4. Sakraalichakra: Luovuus ja heittäytyminen, seksuaalisuus, syyllisyydentunne

5. Manipurachakra: Sisäinen tuli, omat rajat, tahdonvoima

6. Anahatachakra: Viha ja rakkaus, myötätunto, huoli ja kaipauksen tunteet

7. Vishuddhachakra: Itseilmaisu, hyväksytyksi tuleminen

8. Ajnachakra: Intuitio, unelmointi, yhteys todelliseen itseemme

9. Sahasrarachakra: Syvä viisaus, yhteys kaikkeuteen

10. Sankalpa -sydämen toive


ChakraBalance on syvällinen, inspiroiva ja eheyttävä kurssikokonaisuus
-Kuin 10 viikon matka omaan sisimpään, joka vie sinut tutkimaan syvimpiä toiveitasi ja tarpeitasi -Itsesi äärelle.

Käytämme sisäisen matkamme työkaluina lempeää hathajoogaa ja kehotietoisuusharjoituksia, hengitysharjoituksia, tietoisuusharjoituksia, sekä vaihtuvia yksinkertaisia chakraterapiamuotoja. Lisäksi reflektoimme kokemaamme ChakraBalance-työkirjaan, jota voit täyttää myös yhteisten tapaamisten välissä.

Jokaiseen energiakeskukseemme (chakraan) liittyy omat elementtinsä, joiden avulla voimme tarkastella itseämme ja aivan konkreettista arkeamme.
Näitä elementtejä tutkimalla, sekä erilaisten harjoitusten avulla on mahdollista tietoisesti vaikuttaa omaan elämänlaatuun. Parhaimmillaan chakrojen kautta voit oppia ymmärtämään itseäsi ja koko ympäröivää maailmaa paremmin, lempeämmin ja hyväksyvämmin. Pääset tutustumaan joogan ja muiden chakratyöskentelymuotojen mahdollisuuksiin tasapainottaa omaa energiajärjestelmääsi.

Opit toimivan tavan hiljentää mielen myllerryksen, tietoisuusharjoitusten avulla pääsemme vähitellen syvemmälle tutkimaan ajatuksia ja tunteitamme -Ja näin myös luopumaan kaikesta siitä, mitä emme enää tarvitse.

ChakraBalance-kurssilla opit rentoutumaan ja pysähtymään itsesi äärelle - ja näin muovaamaan omaa elämääsi sydämen kutsun ja onnellisuuden suuntaan. Alat ymmärtämään ja käsittelemään elämääsi, sekä omaa toimintaasi myötätuntoisesti ja parantavasti, jolloin onnellisuus ja kiitollisuus ja lähtevät kasvamaan sisälläsi kuin itsestään. Huomaat, kuinka sisälläsi asustavat voimat voivat auttaa sinut kohti tasapainoista ja mielekästä elämää, sekä kurottamaan kohti unelmiasi.Tutustut kehosi ja mieleesi paremmin, sekä kuulemaan sisäisen sydämesi äänen.

Kurssitapaamiset ovat kokonaisvaltaisia joogaelämyksiä, joissa käytämme kehon liikettä, hengitystä, tietoisuus- ja tunnetyöskentelyä työkaluina kohti syvempää itsetuntemusta ja mielekästä elämää. Musiikki, tuoksut, kivet, värit ja vaihtuvat yksinkertaiset chakraterapiaharjoitukset ovat osa kurssikokonaisuutta, ja opit käyttämään niitä myös kotona itsesi hoitamiseen.

Kurssille voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta joogasta tai tietoisuustyöskentelystä.

Tämä kurssi on sinulle, joka etsit elämääsi merkitystä ja keinoja stressinhallintaan, haluat tutustua sisimpääsi ja löytää uusia keinoja inspiroivaan, mieluisaan arkeen. Kehotietoisuutesi syvenee, samalla oppien tunnistamaan ja hyväksymään itsesi ja tunteesi -Samalla nähden sisäisen potentiaalisi, joka meissä kaikissa asustaa.


KURSSIN TIEDOT:

10 yhteistä tapaamista, tiistaisin klo 19.30-21/ Voit osallistua tarpeen mukaan myös etäyhteydellä

3.10.-5.12.2023, Studio Balance Hervannassa

Kurssin hinta 279,00/ EARLY BIRD 10.9. asti 249,00 (maksu onnistuu myös useammassa osassa, maksutapoina yleisimmät debit/credit-korttimaksut, sekä liikuntaetuudet: TyKy, ePassi, Smartum, ePassi, Edenred)

Kurssimaksu sisältää:

10x 90min tapaamista, yksilöllisen alkukartoituksen ja henkilökohtaisen tietoisuusohjauksen kurssin lopussa, lyhyet viikottaiset kotijoogaharjoitukset ja meditaatiot nauhoitteena, ChakraBalance-työkirjan, mahdollisuuden osallistua joogan viikkotunneille (ChakraFlow ja ChakraBalance-palauttava jooga), sekä halukkaille whatsapp-ryhmän kokemuksien jakamiseen. Kurssin ohjaajana ja kannattelijana olen tavoitettavissa viestitse kurssilaisille kaikissa asioissa.

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLAOLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA TAI KYSY ROHKEASTI LISÄÄ!

Johdatus Joogan Maailmaan- syventävät workshopit sunnuntaisin klo 17-19 alkaen 17.9.2023


Sunnuntai-iltojen intensiivityöpajoissa pääset syventämään ymmärrystäsi joogan historiasta ja filosofiasta, asanaharjoittelusta, hengityksestä ja meditaatiosta! Olet tervetullut yksittäisiin workshopeihin tai koko syyskauden kokonaisuuteen. Nämä työpajat sopivat kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Aiemmin kurssimuotoinen JJM-kokonaisuus on tänä syksynä pilkottu työpajoiksi, joihin voit osallistua oman mielenkiinnon ja aikataulun mukaisesti. Ajatus luomani kokonaisuuden taustalla on, että pääset syventymään niihin joogan aihepiireihin, joihin perinteisillä viikkotunneillä ei ole aikaa paneutua syvemmin.

Joogaopettajuuteni alusta alkaen minulla on ollut selkeä visio halustani opettaa joogaa myös asanaharjoitusten lisäksi syvemmin, paneutuen joogan historiaan, filosofiaan ja moniin, mahtaviin perinteisiin joogan menetelmiin -Niihin asioihin, joihin oman joogapolkuni alussa en löytänyt vastausta tavallisilta joogatunneilta. Kirjoista löytyy tietoa, mutta oppiminen on aivan erilaista opettajan, sekä kanssaoppilaiden ympäröimänä. Oman oppini lopulta löysin joogaopettajakoulutuksista, mutta haluan tarjota oppilailleni vaihtoehdon syventää omaa joogista polkuaan myös ilman uuteen ammattiin opiskelua.

Jooga on tuonut omaan elämääni niin paljon hyvää, että koen sydämen ja sieluni tehtäväksi levittää samaa hyvää myös eteenpäin.

Syksyn kokonaisuuteen olen valinnut vaihtelevia aiheita ja kevätkaudella syvennymme aiheisiin vieläkin syvällisemmin.


SYYSKAUDEN WORKSHOPIT:

17.9.2023 Asanalinjaus & kehotietoisuus: Jalkatyöskentely, lantion asento ja eteentaivutukset

(24.9. ei työpajaa, olen opiskelemassa ko. viikonlopun kvanttihypnoosia)

1.10.2023  Asanalinjaus & kehotietoisuus: Keskivartalon työskentely, kierrot ja sivutaivutukset

 8.10.2023 Asanalinjaus & kehotietoisuus: Käsityöskentely, rintakehän alue ja taaksetaivutukset

15.10.2023 Asanalinjaus & kehotietoisuus: Kaularanka ja pään alue, tasapainoilu ja ylösalaiset asennot

22.10.2023  Joogafilosofia: Joogan kahdeksan askelmaa

29.10.2023 Opi meditoimaan: Tietoisuuden askelmat 1.

5.11.2023 Opi meditoimaan: Tietoisuuden askelmat 2.

12.11.2023 Hengityksen merkitys & pranayama

26.11.2023 Chakrat ja energiajärjestelmä

3.12.2023 Yinjoogan taustaa ja harjoituksen teoria

10.12.2023 Kiinalainen lääketiede: Yin & Yang ja Viiden vaiheen teoria


WORKSHOPIEN TIEDOT:

sunnuntaisin klo 17-19, Studio Balance

hinta 38,00/workshop tai 2krt viikkotuntikortilta


Grounding Yin SPECIAL 3h

Tässä kolmen tunnin kokonaisuudessa pääset kuulemaan tarkemmin Kiinalaisen lääketieteen ja Taolaisuuden Viiden elementin teoriasta ja filosofisesta taustasta.

Perinteisessä Kiinalaisessa lääketieteessä ajatellaan, että ihminen on kuin pieni mikrokosmos, jossa on kaikki samat ominaisuudet, kuin ympäröivässä luonnossamme. Näin myös meidän ihmisten tulisi elää luonnon rytmien mukaisesti, jotta pysyisimme terveenä.

Grounding Yin SPECIAL-workshopissa

  • Opit Viiden elementin ja Yin/Yang-teoriaa
  • Syvennymme kulloinkin vallitsevaan elementtiin vuodenkerrossa, ja saat mm. ohjeita optimaaliseen ravintoon, liikuntaan ja yleisesti elintapoihin kyseisenä kautena.
  • Opit vallitsevan elementin sisäelinpareista ja akupunktiokanavista, jonka lisäksi harjoittelemme muutaman tärkeimmän akupisteen itsehoidon tueksi
  • Saat mukaasi kirjallisen materiaalin ja ohjeet tukemaan hyvinvointiasi
  • Noin tunnin kestävän luennon jälkeen pääset rentoutumaan Grounding Yin -joogahoitoon.

GROUNDING YIN® JOOGAHOITO

GroundingYin®- Joogahoito on ensimmäinen Suomessa kehitetty tuntikokonaisuus, jossa Yin-joogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien, eli energiakanavien, sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta. Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti.

Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

GroundingYin®- Joogahoito tukee ja edistää mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös aineenvaihdunta, imunesteiden ja verenkierto sekä ruoansulatus tehostuu.

Asanoissa ollaan n. 5-10min, jonka aikana kierrän käsittelemässä oppilaita. Grounding Yin-tunnille otan korkeintaan viisi henkilöä kerrallaan.

Joogahoidon vaikutukset kestävät n. 1vrk, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa. Joogahoidosta saat mukaasi myös ohjeita, kuinka voit arjen toimintojen ja ruokavalion avulla parantaa kehosi ja mielesi terveyttä kunakin vuodenaikana.

Harjoitus nojaa voimakkaasti vuodenaikoihin, taolaiseen ajatteluun, kiinalaiseen Viiden elementin teoriaan ja Yin&Yang-teoriaan.

perjantai 15.9.2023 klo 18-21: SYKSY & METALLIELEMENTTI

perjantai 24.11.2023 klo 18-21: TALVI & VESIELEMENTTI


Hinta: 48,00 / 2x viikkotuntikortilta +10,00

maksutapana käy korttimaksun lisäksi myös liikuntaetuudet.