KURSSIT & WORKSHOPIT

Syvennä  harjoitustasi ja löydä uusia näkökulmia kurssien ja työpajojen avulla.


MAPPING THE HEARTLAND

Aarrekartta-työpaja vuodelle 2021

Jätä kuluneen vuoden murheet taakse ja aloita vuosi 2021 rakentamalla unelmat Sydämen aarrekarttaan.

Järjestän Heartful Yoga-mentoriltani Kaisa Kärkkäiseltä tutun Aarrekartta-työpajan oppilailleni

LAUANTAINA 13.3.2021 klo 15-18

35,- (maksu laskulla tai liikuntaetuuksilla)

Virittäydymme työpajan tunnelmaan lempeällä meditaatiolla sekä mielessämme muistelemalla kulunutta vuotta hyvine ja huonoine puolineen.

Luovumme menneestä ja siirrämme katsemme tulevaan, alkaneeseen uuteen vuoteen.

Askartelemme yhdessä Sydämen aarrekartat unelmineen ja lopuksi meditoimme nämä toiveet sydämeemme.

Istutamme sydämeen Sankalpan siemenen vuodelle 2021, joka on joogien lempeä uudenvuodenlupaus.

Taustalla soiden lempeän jooginen musiikki, tarjolla on myös pientä naposteltavaa ja teetä.

ILMOITTAUDU MUKAAN


GroundingYin®- Joogahoito on ensimmäinen Suomessa kehitetty tuntikokonaisuus, jossa Yin-joogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien, eli energiakanavien, sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta. Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti.

Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

GroundingYin®- Joogahoito tukee ja edistää mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös aineenvaihdunta, imunesteiden ja verenkierto sekä ruoansulatus tehostuu.

Asanoissa ollaan n. 5-10min, jonka aikana kierrän käsittelemässä oppilaita. Grounding Yin-tunnille otan korkeintaan viisi henkilöä kerrallaan. Joogahoidon vaikutukset kestävät n. 1vrk, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa.

Kiinalaisessa lääketieteessä vuodenajoilla on suuri merkitys, ja näin joogahoidotkin pohjautuvat eri vuodenaikojen ja elementtityyppien hoitosarjoihin. Myös ruokavalion merkitystä voi korostaa hoitokertojen tehostamiseksi. Grounding Yin-joogahoito nojautuu voimakkaasti kiinalaiseen lääketieteeseen, akupainantaan ja shiatsuun. Yin-harjoituksen ydin löytyy taolaisesta filosofiasta, viiden elementin teoriasta ja yin&yang-teoriasta.

GROUNDING YIN-JOOGAHOITO

Grounding Yin-joogahoito on yhdistelmä Yin-joogan rentouttavimpia ja restoratiivisimpia asanoita sekä akupainantaa ja meridiaanilinjojen lempeää käsittelyä ohjaajan toimesta.

Grounding Yin-tunnilla voit vain hellittää ja jättäytytyä miellyttävään jooga-asanaan kuunnellen taustamusiikkia, jaksamatta tai osaamaatta yhtään mitään.

Joogahoito kestää 2h, osallistujamäärä tunnilla on 2-5 henkilöä. Hoidosta saat mukaasi ohjeita, kuinka arjen toimintojen ja ruokavalion avulla voit tehostaa omaa hyvinvointiasi kunakin vuodenaikana.

KEVÄÄN HOITOSARJA -Puuelementti

hinta 35,00(myös liikuntaetuudet)


Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy kursseista lisää!