AJANKOHTAISET TAPAHTUMAT

Syvennä joogaharjoitustasi ja löydä uusia näkökulmia kurssien ja työpajojen avulla.


KEVÄTKAUSI 2024

TIETOISUUS KEHOSSANI

Joogan perusteita yksilöllisesti ONLINE LIVE-valmennus sunnuntaisin 25.2.-31.3.2024 klo 15-17.30 (6krt)

Tietoisuus Kehossani -Joogan perusteet ONLINE LIVE-valmennus on kuuden kerran intensiivinen kokonaisuus jokaiselle joogasta kiinnostuneelle!
Voit olla vasta-alkaja, tai jo jonkin verran joogannut ja haluat syventää ymmärrystäsi joogasta, kehosta ja itsestäsi.

ONLINE LIVE-valmennus tapahtuu etäyhteyden välityksellä sunnuntaisin klo 15-17.30 kuutena viikkona peräkkäin ajalla 25.2.-31.3.2024, jolloin käymme Live-workshopeissa teemoittain läpi joogan eri osa-alueita.

MITÄ VALMENNUSKOKONAISUUTEEN KUULUU?

- Kuusi yhteistä Online Live-workshoppia 2,5h eri teemoihin jaettuna
- henkilökohtainen kirjallinen alkukartoitus ja etätapaaminen (halukkaille), joka antaa minulle ohjaajana mainiot eväät toteuttaa valmennus osallistujien toiveiden mukaan, sekä yksilöohjauksessa osallistujat saavat apua, tukea ja vastauksia juuri heidän tarpeisiinsa.
- Mahdollisuus osallistua etäyhteydellä joogan viikkotunneilleni
- Yhteisten workshopit nauhoitteina
- Kirjallista materiaalia sähköpostitse
- Whatsapp ja sähköpostiyhteys ohjaajaan koko valmennuksen ajan

Tietoisuus Kehossani -joogan perusteet ONLINE LIVE-valmennuksessa tutustut joogaan kehotietoisuuden, hermoston ja klassisen joogan näkökulmista.


MITÄ TEEMOJA VALMENNUKSESSA KÄYDÄÄN LÄPI?

- Mitä on jooga? Tietoisuuden askelmat (Patanjalin 8.osainen joogapolku)
- Joogan historiaa ja filosofiaa tiivistettynä
- Kehotietoisuus ja asennon kartoittaminen
- Asanaharjoitus: Avaus ja vahvistus
- Hengitysharjoitukset
- Tietoisuusharjoitukset/meditaatio
- Hermosto ja stressireaktiot 

Jokainen yhteinen tapaamisemme sisältää viikon teoriaosuuden, hathajooga-/kehotietoisuusharjoituksen, hengitys- ja tietoisuusharjoituksen, sekä ohjatun rentoutuksen.


MITÄ VALMENNUS SINULLE ANTAA?

- Opetus on käytännönläheistä, lempeää ja suoritusvapaata
- Ymmärrät, mitä on jooga
- Opit joogan klassiset, yleisimmät asanat. Miten ja miksi asanoita tehdään?
- Opit kehotietoisuutta ja korjaamaan kehon virheasentoja
- Opit kuuntelemaan kehoasi ja ymmärtämään sen viestejä
- Opit hermoston toiminnasta ja kuinka sitä voi tasapainottaa joogan erilaisten harjoitusten avulla
- Opit oikean tavan hengittää, miksi hengitysharjoitukset toimivat, sekä useita perinteisiä hengitysharjoituksia
- Opit joogan kahdeksanosaisesta polusta ja joogan historiasta ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti
- Opit yksinkertaisen ja toimivan reitin kohti mielenrauhaa ja meditatiivista tilaa

Tietoisuus Kehossani -Joogan perusteita ONLINE LIVE-valmennuksen ohjaajana ja ryhmän kannattelijana toimii Mari Salminen, Karunya Yoga Yksilöllisemmän joogan joogaopettaja. Mari on koulutukseltaan myös mm. Tunne- ja tietoisuusohjaaja, Kehotietoisuusohjaaja, Hengitys- ja meditaatio-ohjaaja.

Ohjaajana minulle on erityisen tärkeää huomioida oppilaansa yksilöllisesti, myös Online-valmennuksissa.Lähestymistapa opettamiseen minulla on erittäin lempeä, läsnäoleva ja salliva. Klassisen joogan lisäksi minua kiehtoo erityisesti mielemme, sekä tunteidemme yhteys kehoon ja hermostoon.

Haluan opettaa, kuinka voimme arjessa ja käytännössä hyödyntää näitä mielettömiä joogan keinoja fyysisen kehon voinnin parantamiseen, mielen toimintojen ja stressireaktioiden rauhoittamiseen, sekä kokonaisvaltaisesti elämän mielekkyyteen.

RUNKO YHTEISIIN ONLINE-WORKSHOPPEIHIN:

1. Mitä on jooga? Tietoisuuden askelmat, hermosto ja stressireaktiot, asanoiden merkitys, lihasten avaus, aktivointi ja vastaparit, kehotietoisuus ja oman asennon kartoittaminen, Tietoisuus kehosta ja luonnollisen hengityksen tarkkailu

2. Alakeho ja Jalkatyöskentely: Fascian takalinja ja eteentaivutukset, jalkapohjat, jalkojen sisä- ja takaosa, pakarat, lantionpohja, Taistele-stressireaktio, Tietoisuus kehosta ja hengityksestä, hermostoa rauhoittavat hengitysharjoitukset

3. Sääret ja lantion asento: Fascian etulinja, lannerangan taaksetaivutukset ja tasapainoasanat, jalkapöydät ja sääret, etureidet ja lonkankoukistajat, alaselkä, lantio, Pakene-stressireaktio, Tietoisuus aisteista, hermostoa aktivoivat hengitysharjoitukset

4. Keskivartalon työskentely: Fascian sivu- ja kiertävät linjat, kiertävät asanat, sivutaivutukset, keskivartalon aktivointi, vatsan ja selän lihaksisto, pallea. Jähmety-stressireaktio, Tietoisuus ajatuksista, hermostoa tasapainottavat hengitysharjoitukset

5. Rintaranka ja Käsityöskentely: Käsivarsien fasciat, rintarangan avaus ja kierto, käsivarret, kämmenet, yläselkä ja lapatuki, Ajatusten keskittäminen, syventävät hengitysharjoitukset

6. Niska ja pään alue: Käsivarsien fasciat, kaularanka, yläselkä ja lapatuen vahvistaminen, ylösalaiset asanat. Mielen puhdistaminen, syventävät hengitysharjoitukset

Lähde mukaan tutkimaan itseäsi joogan avulla, oman kotisi lämmöstä käsin -Yksilöllisesti kannateltuna.

Valmennukseen otan korkeintaan 15 oppilasta, jotta jokaisella on halutessaan aikaa tulla nähdyksi ja kuulluksi omine tarpeineen. Vaikka valmennus tapahtuu etäyhteyden välityksellä,  saat yksilöllisen ohjauksen koko kuuden viikon ajan.

.Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Tietoisuus Kehossani -joogan perusteet ONLINE LIVE-valmennukseen, yksilöllisesti kannateltuna ja ohjattuna.

VALMENNUKSEN TIEDOT:

Aika ja Paikka: sunnuntaisin klo 15-17.30/ 6 tapaamista etäyhteyden välityksellä (Zoom) ajalla 25.2.-31.3.2024

Hinta: 129,00/ sisältää myös yksilöohjauksen, kirjallista materiaalia, mahdollisuuden osallistua etäyhteydellä joogan viikkotunneille ja säännöllisen yhteyden valmentajaan. Maksutapoina verkkokauppa, laskutus ja kaikki yleisimmät liikuntaetuudet ( Smartum, ePassi, TyKy, Edenred)

Lisätiedot ja paikkavaraukset valmennukseen:
mari@karunyayoga.fi /whatsapp 046-5736507 Karunya Yoga Tampere, Mari

Voit kysyä lisää tai varata paikkasi valmennukseen myös lomakkeen kautta. Älä epäröi olla yhteydessä!


HEALING YIN & SOUND BATH:

Hoitava Yinjooga & Tiibetiläiset äänimaljat-Ainutkertaiset erikoisillat Hervannassa, Studio Balancessa kevätkaudella 2024 noin kuukauden välein perjantaisin klo 18:30-20:00

Yinjoogan rakastetuimmat asanat yhdistyvät rentouttavaan ja eheyttävään Äänimaljahoitoon, sekä lempeään shiatsukäsittelyyn ja akupainantaan. Marin ja Marian lempeän sallivassa ja läsnäolevassa ohjauksessa saa keho, hermosto ja mieli todella hellittää ja levätä Olemisen tilassa.-Kannateltuna ja tuettuna yinjoogan restoratiivisimmissa asanoissa,  Äänimaljojen soidessa koko hoitavan joogaharjoituksen ajan.

Koko olemusta hellivissä Yinjooga-asanoissa viipyillään 5-10 minuutin ajan, jonka aikana Maria kiertää soittamassa äänimaljoja myös kehon päällä ja Mari käy käsittelemässä lempeästi shiatsulla ja akupainannalla meridiaanikanavia ja akupisteitä.Hoitavat joogan, kosketuksen ja äänivärähtelyn kokonaisuudet toteutetaan kauniilla pienryhmästudiolla Hervannassa, otamme iltoihin mukaan korkeintaan yhdeksän osallistujaa.

Ainutkertaisen hoitavaan kokemukseen valmistaudut pitämällä vähintään 1-2 tuntia taukoa edellisestä (raskaasta) ruokailusta ja pukeutumalla mukavan rennosti ja lämpimästi. Hoitavan kokonaisuuden jälkeen on suositeltavaa juoda normaalia enemmän vettä ja välttää liikaa ponnistelua noin vuorokauden ajan.

HEALING YIN & SOUNDBATH -illat kevätkaudella 2024:
perjantaisin klo 18:30-20:0026. tammikuuta
23. helmikuuta
5. huhtikuuta
3. toukokuuta
31. toukokuuta

TAPAHTUMAN MUUT TIEDOT:

Paikka: Studio Balance, Insinöörinkatu 30, 2.kerros, 33720 Tampere

Hinta: 30,00
Maksutapoina yleisimmät debit- ja creditkorttimaksut, liikuntaetuudet (ePassi, Smartum, Tyky, Edenred)

Varaa paikkasi tapahtumaan:
www.varaaheti.fi/studiobalance/

Kysy lisää & Tutustu ohjaajiin:
Jooga: Karunya Yoga Tampere, Mari Salminen
mari@karunyayoga.fi & whatsapp 046-573 6507
https://www.karunyayoga.fi

Äänimaljat: Kauneus- ja Hyvinvointikeskus Tampere, Maria Degert
maria.degert@outlook.com & 044 3055806
https://www.kauneusjahyvinvointikeskustampere.fi/


HOITAVA JOOGA/ HEALING YIN: Hoitava Jooga pohjautuu jo useampia vuosia ohjaamiini Grounding Yin- ja Feminine Yin-tuntikokonaisuuksiin.
Hoitavaan joogaan yhdistyy myös Tiibetiläiset äänimaljat, koshikellot ja rumpuhoito Maria Degertin toimesta.

GroundingYin®- Joogahoito on ensimmäinen Suomessa kehitetty tuntikokonaisuus, jossa Yin-joogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien, eli energiakanavien, sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta. 

Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti.Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

®- Joogahoito tukee ja edistää mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös aineenvaihdunta, imunesteiden ja verenkierto sekä ruoansulatus tehostuu.Asanoissa ollaan n. 5-10min, jonka aikana kierrän käsittelemässä oppilaita. Joogahoidon vaikutukset kestävät n. 1vrk, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa.

ÄÄNIMALJAHOITO: Äänimaljahoidon vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin. Sen vaikutus yltää meissä solutasolle asti ja hellii kokonaisvaltaisesti kehoamme ja mieltämme. Hermoston rentoutuessa ja aivoaaltojemme hidastaessa tahtiaan saatat vaipua syvärentouteen ja rauhoittavan unen ja valvetilan rajamaastoon. Nukahtaminenkin on mahdollista. 

Äänimaljojen asettelulla kehon päälle ja viereen päästään sellaisiin alueisiin käsiksi, joihin esimerkiksi kosketuksella ei päästä. Äänimaljojen soidessa kehon yli sata triljoona solua värähtelevät ja ne alkavat asettua harmoniseen tasapainoon. Äänimaljahoidon voidaankin sanoa olevan terveyttä edistävää hoitoa. 

Äänimaljahoito on ollut monelle apuna ja tukena stressissä, unettomuudessa, kiputiloissa, erilaisissa jännitystiloissa, kiireen ja melun vastapainona, ja muutostilanteisiin sopeutumisessa. Äänimaljahoidot laskevat stressitilaa ja aktivoivat parasympaattista hermostoa. Hermosto ja lihakset rentoutuvat, stressitaso ja verenpaine laskevat, aivojen palautuminen käynnistyy, tietoisuus lisääntyy, vatsa- ja suolisto rentoutuvat, virkeys- ja energiataso lisääntyvät. Oma vastustuskykysi aktivoituu. 

Äänimaljahoidon kontraindikaatiot (hoito ei sovi sinulle jos):
– Sinulla on syöpä tai syöpähoidot kesken.
– Verisuonitukokset tai verenohennuslääkitys
– Kasvaimia
– Sydämentahdistin
– Vaikeita neurologisia sairauksia


TAPAHTUMAT 2023


ChakraBalance-pienryhmävalmennus

Tuntuuko arki suorittamiselta ja kilpailulta stressiä vastaan? Kaipaisitko tilaa pohtia elämäsi merkityksellisyyttä? Haluaisitko löytää syvemmän yhteyden kehoosi ja luottaa intuitioosi vahvemmin? Miltä tuntuisi vapautua mieltä rajoittavista uskomuksista ja uskaltautua hyppäämään luottavin mielin elämän virtaan? Haluaisitko oppia tunnistamaan ja purkamaan stressiä kehostasi? Tai hyväksymään omat tunteesi ihan sellaisenaan?

10krt tiistaisin 3.10.-5.12.2023 klo 19.30-21

Joogaa ja kehotietoisuusharjoittelua, meditaatio- ja tietoisuusharjoituksia, tunnetyöskentelyä, hengitysharjoituksia & työkirja syventämään sisäistä matkaasi.

ChakraBalance -Koti Kehossani on kymmenen tapaamisen intensiivinen sukellus omaan kehoon, tunteisiin ja tietoisuuteen. Turvallisessa pienryhmässä pääset tutustumaan itseesi uudella tavalla, ymmärtäen myös hermoston ja stressireaktioiden vaikutuksen jokapäiväisessä elämässä.

En voisi enempää olla iloinen tämän kurssikokonaisuuden valmistumisesta! Olen ohjannut suosittua Chakramatka-kurssiani jo useamman kerran, joka on yksittäisistä kursseistani oma suosikkini.

Nyt valmistuttuani Tietoisuus- ja kehotietoisuusohjaajaksi, syventyy tämän sisäisen tutkimusmatkan sisältö entisestään ja olen liittänyt mukaan myös Tietoisuus- ja tunnetyöskentelyä. Näin kokonaisuudesta syntyi ChakraBalance, jossa kehon kautta löydämme reitin sisimpäämme korjaamaan hermostoon jääneitä vääriä muistijälkiä, sekä opettelemme hyväksymään ja tuntemaan tunteita.

ChakraBalancen avulla voit löytää elämääsi uudenlaista iloa ja tyytyväisyyttä, nähdä asiat, joista on aika luopua, ymmärrät mielesi toimintaa paremmin ilman siihen samaistumista.

ChakraBalance-pienryhmävalmennus toteutetaan turvallisessa pienryhmässä, jossa jokainen osallistuja saa olla täysin oma itsensä. Yhteisten tapaamisten lisäksi kurssimaksu sisältää yksilövalmennuskerran, ChakraBalance-työkirjan, viikottaisen lyhyen kotijoogaharjoituksen & meditaation, sekä mahdollisuuden osallistua ChakraFlow- ja ChakraBalance-viikkotunneille.

Jokainen yhteinen tapaaminen sisältää viikon teemaan kutoutuvan lempeän jooga- ja kehotietoisuusharjoituksen, hengitysharjoituksia, sekä ohjatun tietoisuusharjoituksen kohti omia tunteita ja todellista itseä, joka mielemme takana asustaa.

KURSSIRUNKO

1. Tietoisuus, chakrat ja tunteet

2. Hermosto, stressireaktiot ja energiapuhdistus

3. Juurichakra: Selviytyminen, perustarpeet ja turvallisuudentunne

4. Sakraalichakra: Luovuus ja heittäytyminen, seksuaalisuus, syyllisyydentunne

5. Manipurachakra: Sisäinen tuli, omat rajat, tahdonvoima

6. Anahatachakra: Viha ja rakkaus, myötätunto, huoli ja kaipauksen tunteet

7. Vishuddhachakra: Itseilmaisu, hyväksytyksi tuleminen

8. Ajnachakra: Intuitio, unelmointi, yhteys todelliseen itseemme

9. Sahasrarachakra: Syvä viisaus, yhteys kaikkeuteen

10. Sankalpa -sydämen toive


ChakraBalance on syvällinen, inspiroiva ja eheyttävä kurssikokonaisuus
-Kuin 10 viikon matka omaan sisimpään, joka vie sinut tutkimaan syvimpiä toiveitasi ja tarpeitasi -Itsesi äärelle.

Käytämme sisäisen matkamme työkaluina lempeää hathajoogaa ja kehotietoisuusharjoituksia, hengitysharjoituksia, tietoisuusharjoituksia, sekä vaihtuvia yksinkertaisia chakraterapiamuotoja. Lisäksi reflektoimme kokemaamme ChakraBalance-työkirjaan, jota voit täyttää myös yhteisten tapaamisten välissä.

Jokaiseen energiakeskukseemme (chakraan) liittyy omat elementtinsä, joiden avulla voimme tarkastella itseämme ja aivan konkreettista arkeamme.
Näitä elementtejä tutkimalla, sekä erilaisten harjoitusten avulla on mahdollista tietoisesti vaikuttaa omaan elämänlaatuun. Parhaimmillaan chakrojen kautta voit oppia ymmärtämään itseäsi ja koko ympäröivää maailmaa paremmin, lempeämmin ja hyväksyvämmin. Pääset tutustumaan joogan ja muiden chakratyöskentelymuotojen mahdollisuuksiin tasapainottaa omaa energiajärjestelmääsi.

Opit toimivan tavan hiljentää mielen myllerryksen, tietoisuusharjoitusten avulla pääsemme vähitellen syvemmälle tutkimaan ajatuksia ja tunteitamme -Ja näin myös luopumaan kaikesta siitä, mitä emme enää tarvitse.

ChakraBalance-kurssilla opit rentoutumaan ja pysähtymään itsesi äärelle - ja näin muovaamaan omaa elämääsi sydämen kutsun ja onnellisuuden suuntaan. Alat ymmärtämään ja käsittelemään elämääsi, sekä omaa toimintaasi myötätuntoisesti ja parantavasti, jolloin onnellisuus ja kiitollisuus ja lähtevät kasvamaan sisälläsi kuin itsestään. Huomaat, kuinka sisälläsi asustavat voimat voivat auttaa sinut kohti tasapainoista ja mielekästä elämää, sekä kurottamaan kohti unelmiasi.Tutustut kehosi ja mieleesi paremmin, sekä kuulemaan sisäisen sydämesi äänen.

Kurssitapaamiset ovat kokonaisvaltaisia joogaelämyksiä, joissa käytämme kehon liikettä, hengitystä, tietoisuus- ja tunnetyöskentelyä työkaluina kohti syvempää itsetuntemusta ja mielekästä elämää. Musiikki, tuoksut, kivet, värit ja vaihtuvat yksinkertaiset chakraterapiaharjoitukset ovat osa kurssikokonaisuutta, ja opit käyttämään niitä myös kotona itsesi hoitamiseen.

Kurssille voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta joogasta tai tietoisuustyöskentelystä.

Tämä kurssi on sinulle, joka etsit elämääsi merkitystä ja keinoja stressinhallintaan, haluat tutustua sisimpääsi ja löytää uusia keinoja inspiroivaan, mieluisaan arkeen. Kehotietoisuutesi syvenee, samalla oppien tunnistamaan ja hyväksymään itsesi ja tunteesi -Samalla nähden sisäisen potentiaalisi, joka meissä kaikissa asustaa.


KURSSIN TIEDOT:

10 yhteistä tapaamista, tiistaisin klo 19.30-21/ Voit osallistua tarpeen mukaan myös etäyhteydellä

3.10.-5.12.2023, Studio Balance Hervannassa

Kurssin hinta 279,00/ EARLY BIRD 10.9. asti 249,00 (maksu onnistuu myös useammassa osassa, maksutapoina yleisimmät debit/credit-korttimaksut, sekä liikuntaetuudet: TyKy, ePassi, Smartum, ePassi, Edenred)

Kurssimaksu sisältää:

10x 90min tapaamista, yksilöllisen alkukartoituksen ja henkilökohtaisen tietoisuusohjauksen kurssin lopussa, lyhyet viikottaiset kotijoogaharjoitukset ja meditaatiot nauhoitteena, ChakraBalance-työkirjan, mahdollisuuden osallistua joogan viikkotunneille (ChakraFlow ja ChakraBalance-palauttava jooga), sekä halukkaille whatsapp-ryhmän kokemuksien jakamiseen. Kurssin ohjaajana ja kannattelijana olen tavoitettavissa viestitse kurssilaisille kaikissa asioissa.

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLAOLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA TAI KYSY ROHKEASTI LISÄÄ!

Johdatus Joogan Maailmaan- syventävät workshopit sunnuntaisin klo 17-19 alkaen 17.9.2023


Sunnuntai-iltojen intensiivityöpajoissa pääset syventämään ymmärrystäsi joogan historiasta ja filosofiasta, asanaharjoittelusta, hengityksestä ja meditaatiosta! Olet tervetullut yksittäisiin workshopeihin tai koko syyskauden kokonaisuuteen. Nämä työpajat sopivat kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Aiemmin kurssimuotoinen JJM-kokonaisuus on tänä syksynä pilkottu työpajoiksi, joihin voit osallistua oman mielenkiinnon ja aikataulun mukaisesti. Ajatus luomani kokonaisuuden taustalla on, että pääset syventymään niihin joogan aihepiireihin, joihin perinteisillä viikkotunneillä ei ole aikaa paneutua syvemmin.

Joogaopettajuuteni alusta alkaen minulla on ollut selkeä visio halustani opettaa joogaa myös asanaharjoitusten lisäksi syvemmin, paneutuen joogan historiaan, filosofiaan ja moniin, mahtaviin perinteisiin joogan menetelmiin -Niihin asioihin, joihin oman joogapolkuni alussa en löytänyt vastausta tavallisilta joogatunneilta. Kirjoista löytyy tietoa, mutta oppiminen on aivan erilaista opettajan, sekä kanssaoppilaiden ympäröimänä. Oman oppini lopulta löysin joogaopettajakoulutuksista, mutta haluan tarjota oppilailleni vaihtoehdon syventää omaa joogista polkuaan myös ilman uuteen ammattiin opiskelua.

Jooga on tuonut omaan elämääni niin paljon hyvää, että koen sydämen ja sieluni tehtäväksi levittää samaa hyvää myös eteenpäin.

Syksyn kokonaisuuteen olen valinnut vaihtelevia aiheita ja kevätkaudella syvennymme aiheisiin vieläkin syvällisemmin.


SYYSKAUDEN WORKSHOPIT:

17.9.2023 Asanalinjaus & kehotietoisuus: Jalkatyöskentely, lantion asento ja eteentaivutukset

(24.9. ei työpajaa, olen opiskelemassa ko. viikonlopun kvanttihypnoosia)

1.10.2023  Asanalinjaus & kehotietoisuus: Keskivartalon työskentely, kierrot ja sivutaivutukset

 8.10.2023 Asanalinjaus & kehotietoisuus: Käsityöskentely, rintakehän alue ja taaksetaivutukset

15.10.2023 Asanalinjaus & kehotietoisuus: Kaularanka ja pään alue, tasapainoilu ja ylösalaiset asennot

22.10.2023  Joogafilosofia: Joogan kahdeksan askelmaa

29.10.2023 Opi meditoimaan: Tietoisuuden askelmat 1.

5.11.2023 Opi meditoimaan: Tietoisuuden askelmat 2.

12.11.2023 Hengityksen merkitys & pranayama

26.11.2023 Chakrat ja energiajärjestelmä

3.12.2023 Yinjoogan taustaa ja harjoituksen teoria

10.12.2023 Kiinalainen lääketiede: Yin & Yang ja Viiden vaiheen teoria


WORKSHOPIEN TIEDOT:

sunnuntaisin klo 17-19, Studio Balance

hinta 38,00/workshop tai 2krt viikkotuntikortilta


Grounding Yin SPECIAL 3h

Tässä kolmen tunnin kokonaisuudessa pääset kuulemaan tarkemmin Kiinalaisen lääketieteen ja Taolaisuuden Viiden elementin teoriasta ja filosofisesta taustasta.

Perinteisessä Kiinalaisessa lääketieteessä ajatellaan, että ihminen on kuin pieni mikrokosmos, jossa on kaikki samat ominaisuudet, kuin ympäröivässä luonnossamme. Näin myös meidän ihmisten tulisi elää luonnon rytmien mukaisesti, jotta pysyisimme terveenä.

Grounding Yin SPECIAL-workshopissa

  • Opit Viiden elementin ja Yin/Yang-teoriaa
  • Syvennymme kulloinkin vallitsevaan elementtiin vuodenkerrossa, ja saat mm. ohjeita optimaaliseen ravintoon, liikuntaan ja yleisesti elintapoihin kyseisenä kautena.
  • Opit vallitsevan elementin sisäelinpareista ja akupunktiokanavista, jonka lisäksi harjoittelemme muutaman tärkeimmän akupisteen itsehoidon tueksi
  • Saat mukaasi kirjallisen materiaalin ja ohjeet tukemaan hyvinvointiasi
  • Noin tunnin kestävän luennon jälkeen pääset rentoutumaan Grounding Yin -joogahoitoon.

GROUNDING YIN® JOOGAHOITO

GroundingYin®- Joogahoito on ensimmäinen Suomessa kehitetty tuntikokonaisuus, jossa Yin-joogan rentouttavimpiin ja restoratiivisimpiin asanoihin yhdistyy meridiaanien, eli energiakanavien, sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta. Joogahoidon tarkoituksena on aktivoida ja tehostaa energiankiertoa kehossa monipuolisesti.

Meridiaanien käsittely lisää ja tukee asanoiden hermostoa rauhoittavaa vaikutusta sekä kehon pyrkimystä kohti tasapainoisen tilan saavuttamista.

GroundingYin®- Joogahoito tukee ja edistää mm. sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti. Myös aineenvaihdunta, imunesteiden ja verenkierto sekä ruoansulatus tehostuu.

Asanoissa ollaan n. 5-10min, jonka aikana kierrän käsittelemässä oppilaita. Grounding Yin-tunnille otan korkeintaan viisi henkilöä kerrallaan.

Joogahoidon vaikutukset kestävät n. 1vrk, jonka aikana ei kannata tehdä mitään voimakasta vaan antaa kehon palautua ja hoitaa itseään rauhassa. Joogahoidosta saat mukaasi myös ohjeita, kuinka voit arjen toimintojen ja ruokavalion avulla parantaa kehosi ja mielesi terveyttä kunakin vuodenaikana.

Harjoitus nojaa voimakkaasti vuodenaikoihin, taolaiseen ajatteluun, kiinalaiseen Viiden elementin teoriaan ja Yin&Yang-teoriaan.

perjantai 15.9.2023 klo 18-21: SYKSY & METALLIELEMENTTI

perjantai 24.11.2023 klo 18-21: TALVI & VESIELEMENTTI


Hinta: 48,00 / 2x viikkotuntikortilta +10,00

maksutapana käy korttimaksun lisäksi myös liikuntaetuudet.