ENSIKERTALAISELLE

Olet sydämellisesti tervetullut joogatunnille, aina ihan omana itsenäsi.SYDÄMELLISESTI TERVETULOA JOOGAHARJOITUKSEEN

Karunya Yoga-pienryhmätunnille voit aina tulla ihan omana itsenäsi. Joogassa ei ole suorituksia, kilpailua tai vertailua, todellinen joogaharjoitus lähtee omien tarpeiden kuuntelusta käsin.

Et tarvitse valmiiksi notkeaa kehoa tai hiljentynyttä mieltä. Riittää, että tulet paikalle ja annat sydämen kuunnella kehoasi!

Minun tapani ohjata joogaa on lempeän pirskahteleva: Annan ryhmälle aina koko sydämeni, jokainen harjoitus on erikseen suunniteltu kyseiselle ryhmälle, unohtamatta ripausta huumoria!

Tapaan sinut mieluiten paikan päällä Studiolla, mutta voit osallistua myös virtuaaliyhteyden välityksellä kotoa käsin suurimmalle osalle viikkotunneista.

Kaikki joogaharjoitukset suunnitellaan erikseen päivän ryhmälle, voit myös tuntia varatessa esittää toiveita harjoituksen sisällöstä.


YKSILÖLLISEN JOOGAN HARJOITUS

Olen halunnut luoda uudenlaisen, yksilöllisemmän tavan opettaa ja ohjata joogaa. Kaikki Karunya Yoga-harjoitukset ovat pienryhmätunteja, joihin otan kerrallaan korkeintaan yhdeksän oppilasta.

Pieni ryhmäkoko takaa jokaiselle harjoittelijalle oman tilan ja rauhan, sekä mahdollisuuden olla näkyvä ja kuuluva juuri omana itsenäsi. Sinulla on aina myös mahdollisuus harjoitella virtuaaliyhteyden kautta kotoa käsin.

Tunnin lempeä ja myötätuntoinen tunnelma sallii inspiroivan sekä turvallisen polun itsensä kuunteluun ja kehittämiseen.

Jokainen oppilaani on erityinen.

Kehomme ovat erilaisia, mielemme ovat erilaisia eri hetkinä.  Karunya Yoga-tunnilla opettelemme ymmärtämään myös kehon tuntemuksia ja viestejä, jolloin on helpompi olla myötätuntuntoinen ja ymmärtäväinen itseä kohtaan.


Ensikertalaisena pääset kokeilemaan valitsemaasi VIIKKOTUNTIA veloituksetta.

Voit lunastaa käyntisi yhteydessä Studio Balancen Tutustumiskortin edullisesti hintaan 39,00 & voit käydä viikkotunneillamme rajattomasti kahden viikon ajan löytääksesi omat lempituntisi.

NÄIN PÄÄSET ALKUUN

TULE KOKEILEMAAN ENSIMMÄINEN JOOGAHARJOITUS VELOITUKSETTA

Osallistuminen tunnille ei velvoita sinua mihinkään -Saat rauhassa tunnustella, sopisiko sinulle minun tapani ohjata joogaa.

Kerrothan minulle etukäteen, jos sinulla on erityisiä vaivoja tai vammoja, jotka voivat vaikuttaa joogaharjoitteluun.

MITÄ MUKAAN JOOGATUNNILLE?


Studiolta saat lainaksi tarvittavat välineet, kuten joogamaton. Halutessasi voit aina käyttää myös omia tarvikkeita!

Studiolla on käytössä laadukkaat BODHI-joogavälineet: joogamatot, joogatiilet, joogavyöt, joogabolsterit ja meditaatiotyynyt, silkkiset silmätyynyt sekä viltit.

MITÄ PUEN PÄÄLLENI?

Joogatunnille voit pukea päällesi mitä tahansa mukavaa, kuten trikoot/verkkahousut & t-paidan. Harjoitus tapahtuu joogamaton päällä avojaloin.

Rentouttavimmille tunneille, kuten Yoga Nidra ja Yin-jooga, kannattaa ottaa mukaan myös villasukat ja lämpöinen, pitkähihainen pusero.

FYYSISET RAJOITTEET


Kysy rohkeasti etukäteen, jos jokin fyysinen vaivasi mietityttää joogaa ajatellen. Ennen ensimmäistä joogatuntiasi on hyvä mainita mahdollisista vaivoista ja sairauksista.

Jokainen oppilaani saa halutessaan henkilökohtaisen alkukartoituksen sekä yksilöohjauksen sähköpostitse.

Näin osaan suunnitella juuri sinun kehollesi sopivimmat joogaharjoitukset & pääset turvallisin mielin nauttimaan joogan voimasta.

JOOGAKORTIT JA MAKSUTAVAT


Tutustumiskäyntisi jälkeen voit valita sinulle sopivimman joogakortin. Tarjolla on useita  korttivaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Pääset lukemaan korteista lisää HINNASTO-välilehdeltä.

Maksutapoina käyvät kotimaan debit-ja creditkortit.

Lisäksi voit hyösyntää maksutapana yleisimpiä liikuntaetuuksia: ePassi, Ticket Edenred, Smartum, TyKy.

Tarvittaessa voit maksaa myös mobilepaylla tai pyytää laskua/osamaksua.

RUOKA JA JUOMA

Ennen joogaharjoitusta on hyvä olla syömättä raskasta ateriaa pariin-kolmeen tuntiin.

Tilanteen vaatiessa voit kuitenkin syödä ennen joogaharjoitusta kevyttä ja helposti imeytyvää ravintoa, kuten smoothien tai banaanin.

Joogaharjoituksen aikana ei klassisesti juoda, mutta tarjolla on aina yrttiteetä, jota voit hörppiä pienissä erissä harjoituksen yhteydessä ja reilummin tunnin jälkeen. Halutessasi voit ottaa fyysisemmälle joogatunnille myös oman juomapullon mukaan.

SAAPUMINEN STUDIOLLE


Studio Balance sijaitsee aivan Hervannan ytimessä, klassisella Hervannan Kauppapaikalla osoitteessä Insinöörinkatu 30, toisessa kerroksessa.

Rakennuksen ovet ovat arkisin avoinna klo 7-20. Viikonloppuisin avaan "Tornin", josta kierreportaita pääset nousemaan toiseen kerrokseen. Jos jostain syystä ovet eivät ole auki saapuessasi, odota rauhassa -Tulen varmasti hakemaan oppilaat alhaalta.

Avaan Studion sisäovet noin 15min ennen harjoituksen alkua, saavuthan hyvissä ajoin, jotta pääsemme aloittamaan tunnin oikeaan aikaan.

Tuntien välissä pidän Studion sisäovet lukittuna, jotta kaikkien tavarat pysyvät varmasti tallessa. Tällöib odotathan rauhassa käytävässä edellisen harjoituksen päättymistä.

KUINKA VARAAN JOOGATUNNIN?

Varaathan aina joogaharjoituksen etukäteen. Sähköiseen tuntikalenteriin pääset TUNTIAIKATAULU-välilehden kautta tai suoraan https://www.varaaheti.fi/studiobalance/.

Teethän varauksen mahdollisimman ajoissa, kuitenkin viimeistään 1h ennen harjoituksen alkua. Myös tämän jälkeen on mahdollista varata paikka tunnille, mutta en voi enää taata tunnin toteutumista tai vapaata paikkaa.

Jos varauksessa tulee ongelmia, voit rohkeasti olla yhteydessä myös sähköpostilla mari@karunyayoga.fi tai whatsappilla/tekstiviestillä numeroon 046-5736507.

Tunti toteutuu, kun osallistujia on vähintään kaksi. Pienryhmään otan kerrallaan korkeintaan yhdeksän oppilasta.

KUINKA PERUUTAN JOOGATUNNIN?

Varattu joogatunti tulee peruuttaa viimeistään 2h ennen harjoituksen alkua. 

Näin mattopaikka vapautuu seuraavalle ajoissa tai tarvittaessa pystyn peruuttamaan koko harjoituksen riittävän ajoissa, jos osallistujia ei ole riittävästi.

Voit tehdä peruutuksen ajanvarausjärjestelmässä oman tilisi kautta. Jos teit varauksen ilman tiliä, löydät peruutusmahdollisuuden sähköpostiisi saapuneesta tunnin varausvahvistuksesta.

Jos peruuttamisen kanssa ilmenee ongelmia, voit tehdä sen myös whatsappilla/tekstiviestillä numeroon 046-5736507.


STUDIO BALANCE

Insinöörinkatu 30, 2.kerros

33720 Tampere


Ensikertalaisena pääset kokeilemaan valitsemaasi VIIKKOTUNTIA veloituksetta.

Voit lunastaa käyntisi yhteydessä Studio Balancen Tutustumiskortin edullisesti hintaan 39,00 & voit käydä viikkotunneillamme rajattomasti kahden viikon ajan löytääksesi omat lempituntisi.


MINKÄ JOOGATUNNIN VALITSEN?

Ensikertalaisena voit osallistua lähes mille tahansa viikkotunneista, riippuen omista toiveistasi ja kehon tarpeista. Autan sinut alkuun harjoittelussa, etukäteen sinun ei tarvitse osata mitään.

RENTOUTTAVIMMAT JOOGATUNNIT:

 • Heartful Yin Yoga
 • Palauttava jooga & tietoisuusharjoituksia
 • Yoga Nidra - Joogin meditatiivinen syvärentoutus
 • Grounding Yin-joogahoito 
 • Feminine Yin-joogahoito

LEMPEÄÄ LIIKETTÄ JA MIELEN HILJENTÄMISTÄ:

 • Heartful Hatha Yoga
 • Heartful Flow & Yin-yhdistelmätunti

DYNAAMISTA LIIKETTÄ & VOIMAA:

 • Heartful Flow Yoga
 • Heartful ChakraFlow Yoga
 • Astangajooga
 • Heartful Hatha Yoga Dynamic

ASANATEKNIIKKAA & JOOGAFILOSOFIAA:

 • Johdatus Joogan Maailmaan -sunnuntaityöpajat
 • Syventävät workshopit 
 • Syventävät kurssit 

Muistathan, että olen sinua varten. Ota yhteyttä, ja katsotaan yhdessä, mitkä joogaharjoitukset sopisivat elämääsi parhaiten juuri nyt!


TILAA TÄSTÄ UUTISKIRJEENI