ENSIKERTALAISELLE

Olet sydämellisesti tervetullut joogatunnille, aina ihan omana itsenäsi.SYDÄMELLISESTI TERVETULOA JOOGAHARJOITUKSEEN

Karunya Yoga-pienryhmätunnille voit aina tulla ihan omana itsenäsi. Joogassa ei ole suorituksia, kilpailua tai vertailua, todellinen joogaharjoitus lähtee omien tarpeiden kuuntelusta käsin.

Et tarvitse valmiiksi notkeaa kehoa tai hiljentynyttä mieltä. Riittää, että tulet paikalle ja annat sydämen kuunnella kehoasi!

Minun tapani ohjata joogaa on lempeän pirskahteleva: Annan ryhmälle aina koko sydämeni, jokainen harjoitus on erikseen suunniteltu kyseiselle ryhmälle, unohtamatta ripausta huumoria!

Tapaan sinut mieluiten paikan päällä Studiolla, mutta voit osallistua myös virtuaaliyhteyden välityksellä kotoa käsin suurimmalle osalle viikkotunneista.

Kaikki joogaharjoitukset suunnitellaan erikseen päivän ryhmälle, voit myös tuntia varatessa esittää toiveita harjoituksen sisällöstä.


YKSILÖLLISEN JOOGAN HARJOITUS

Olen halunnut luoda uudenlaisen, yksilöllisemmän tavan opettaa ja ohjata joogaa. Kaikki Karunya Yoga-harjoitukset ovat pienryhmätunteja, joihin otan kerrallaan korkeintaan yhdeksän oppilasta.

Pieni ryhmäkoko takaa jokaiselle harjoittelijalle oman tilan ja rauhan, sekä mahdollisuuden olla näkyvä ja kuuluva juuri omana itsenäsi. Sinulla on aina myös mahdollisuus harjoitella virtuaaliyhteyden kautta kotoa käsin.

Tunnin lempeä ja myötätuntoinen tunnelma sallii inspiroivan sekä turvallisen polun itsensä kuunteluun ja kehittämiseen.

Jokainen oppilaani on erityinen.

Kehomme ovat erilaisia, mielemme ovat erilaisia eri hetkinä.  Karunya Yoga-tunnilla opettelemme ymmärtämään myös kehon tuntemuksia ja viestejä, jolloin on helpompi olla myötätuntuntoinen ja ymmärtäväinen itseä kohtaan.


TULE KOKEILEMAAN ENSIMMÄINEN VIIKKOTUNTISI VELOITUKSETTA

NÄIN PÄÄSET ALKUUN

TULE KOKEILEMAAN ENSIMMÄINEN JOOGAHARJOITUS VELOITUKSETTA

Osallistuminen tunnille ei velvoita sinua mihinkään -Saat rauhassa tunnustella, sopisiko sinulle minun tapani ohjata joogaa.

Varausta tehdessäsi, ilmoita lisätietoihin osallistuvasi ensimmäistä kertaa.

MITÄ MUKAAN JOOGATUNNILLE?


Studiolta saat lainaksi tarvittavat välineet, kuten joogamaton. Halutessasi voit aina käyttää myös omia tarvikkeita!

Studiolla on käytössä laadukkaat BODHI-joogavälineet: joogamatot, joogatiilet, joogavyöt, joogabolsterit ja meditaatiotyynyt, silkkiset silmätyynyt sekä viltit.

MITÄ PUEN PÄÄLLENI?

Joogatunnille voit pukea päällesi mitä tahansa mukavaa, kuten trikoot/verkkahousut & t-paidan. Harjoitus tapahtuu joogamaton päällä avojaloin.

Rentouttavimmille tunneille, kuten Yoga Nidra ja Yin-jooga, kannattaa ottaa mukaan myös villasukat ja lämpöinen, pitkähihainen pusero.

FYYSISET RAJOITTEET


Kysy rohkeasti etukäteen, jos jokin fyysinen vaivasi mietityttää joogaa ajatellen. Ennen ensimmäistä joogatuntiasi on hyvä mainita mahdollisista vaivoista ja sairauksista.

Jokainen oppilaani saa henkilökohtaisen alkukartoituksen sekä yksilöohjauksen sähköpostitse.

Näin osaan suunnitella juuri sinun kehollesi sopivimmat joogaharjoitukset & pääset turvallisin mielin nauttimaan joogan voimasta.

JOOGAKORTIT JA MAKSUTAVAT


Tutustumiskäyntisi jälkeen voit valita sinulle sopivimman joogakortin. Tarjolla on useita  korttivaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.

Pääset lukemaan korteista lisää HINNASTO-välilehdeltä.

Maksutapoina käyvät kotimaan debit-ja creditkortit tai lasku (myös osissa). Voit ostaa joogakorttisi myös suoraan verkkokaupastani.

Lisäksi voit hyösyntää maksutapana yleisimpiä liikuntaetuuksia: ePassi, Ticket Edenred, Smartum, TyKy, Eazy Break.

RUOKA JA JUOMA

Ennen joogaharjoitusta on hyvä olla syömättä raskasta ateriaa pariin-kolmeen tuntiin.

Tilanteen vaatiessa voit kuitenkin syödä ennen joogaharjoitusta kevyttä ja helposti imeytyvää ravintoa, kuten smoothien tai banaanin.

Joogaharjoituksen aikana ei klassisesti juoda, mutta tarjolla on aina yrttiteetä, jota voit hörppiä pienissä erissä harjoituksen yhteydessä ja reilummin tunnin jälkeen. Halutessasi voit ottaa fyysisemmälle joogatunnille myös oman juomapullon mukaan.

MILLOIN SAAVUN PAIKALLE?


Avaan Studion ovet noin 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos saapuessasi käynnissä on vielä toinen harjoitus, voit hiljakseen hipsiä sisään odottelemaan omaa joogatuntiasi.

Otathan huomioon kanssajoogit ja punnitset, malttaisitko odottaa Studion ulkopuolella harjoituksen loppuun.

KUINKA VARAAN JOOGATUNNIN?

Varaathan aina joogaharjoituksen etukäteen. Sähköiseen tuntikalenteriin pääset TUNTIAIKATAULU-välilehden kautta tai suoraan https://vello.fi/karunyayogatampere.

Varaus tulee tehdä viimeistään 30min ennen joogaharjoituksen alkua. Toivon, että teet varauksen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kun tiedät tulevasi tunnille.

KUINKA PERUUTAN JOOGATUNNIN?

Varattu joogatunti tulee peruuttaa viimeistään 1h ennen harjoituksen alkua. Peruutuksen pääset tekemään saamasi vahvistus-sähköpostin kautta tai laittamalla suoraan minulle viestiä.
Peruuttamattomasta käynnistä veloitamme normaalin kertamaksun hinnan. 


KARUNYA YOGA STUDIO

Vuoreksen puistokatu 81, 33870 TampereTULE KOKEILEMAAN ENSIMMÄINEN VIIKKOTUNTISI VELOITUKSETTA


MINKÄ JOOGATUNNIN VALITSEN?

Ensikertalaisena voit osallistua lähes mille tahansa viikkotunneista, riippuen omista toiveistasi ja kehon tarpeista. Autan sinut alkuun harjoittelussa, etukäteen sinun ei tarvitse osata mitään.

RENTOUTTAVIMMAT JOOGATUNNIT:

 • Heartful Yin Yoga & Heartful Yin Yoga with Essential Oils
 • Yoga Nidra - Joogin meditatiivinen syvärentoutus
 • Grounding Yin-joogahoito 
 • Feminine Yin-joogahoito

LEMPEÄÄ LIIKETTÄ JA MIELEN HILJENTÄMISTÄ:

 • Heartful Hatha Yoga
 • Heartful Flow & Yin-yhdistelmätunti

DYNAAMISTA LIIKETTÄ & VOIMAA:

 • Heartful Flow Yoga
 • Astangajooga
 • Heartful Hatha Yoga Dynamic

ASANATEKNIIKKAA & JOOGAFILOSOFIAA:

 • Tietoinen Keho -Joogaa & tietoisuusharjoituksia
 • Syventävät workshopit 
 • Syventävät kurssit 

Muistathan, että olen sinua varten. Ota yhteyttä, ja katsotaan yhdessä, mitkä joogaharjoitukset sopisivat elämääsi parhaiten juuri nyt!


TILAA TÄSTÄ UUTISKIRJEENI