YKSILÖOHJAUS


Joogan yksilöohjaus esimerkiksi ryhmäharjoituksen tukena voi tuoda aivan uudenlaista varmuutta ja syvyyttä harjoitukseen. Toisaalta joissain tilanteissa voi olla mukavampi harjoitella opettajan kanssa kahdestaan ennen siirtymistä ryhmäharjoitukseen. Yksilöohjaus lähtee sinun toiveistasi. ja yhteinen taival rakennetaan tarpeidesi mukaan.

Kaipaatko tukea oman harjoituksen aloittamiseen?

Haluatko syventää ymmärrystäsi joogasta?

Pohditko, millainen harjoitus sopisi sinulle parhaiten?

Mietityttääkö mahdollisten fyysisten vaivojen merkitys harjoittelussa?

Yksilöohjaus voi sisältää esimerkiksi keskustelua joogaperinteestä, yksityinen joogatunti, kehon linjausten tarkistaminen jooga-asanoissa, kotiharjoitus kuvallisin ohjein sekä taustatuki harjoitteluun, fyysisten vaivojen tai sairauksien läpikäyminen yhdessä ja sopivan harjoitustavan löytäminen

yksityistunti ryhmälle.

Vietä rentouttava joogahetki esimerkiksi ystävien tai työkavereiden kanssa. Joogaharjoitus suunnitellaan ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi, aina yksilöllisesti ryhmää ajatellen. Tlaan mahtuu korkeintaan 13 oppilasta kerrallaan ja mukaan on mahdollista saada kuvallinen kotiharjoitus.

Studiolta löytyy myös mahdollisuus teetarjoiluun, pienet suihku- ja vaatteidenvaihtotilat sekä wc. Opetan klassista ja lempeää hathajoogaa, lempeää flow-joogaa, yin-joogaa sekä astangajoogaa. Sydämellisesti tervetuloa joogan yksityistunnille!


sopiiko harjoitus minulle?

kysy rohkeasti lisää yksilöohjauksesta ja mitä se sinulle voisi antaa.