TUNTIAIKATAULU

Varaa paikkasi viikkotunnille sähköisen tuntikalenterin kautta


KARUNYA YOGA -PIENRYHMÄTUNNIT

Sydämellisesti tervetuloa joogan viikkotunneilleni Tampereen Vuorekseen. Kaikki Karunya Yoga-harjoitukset ovat pienryhmätunteja, joihin otan korkeintaan yhdeksän oppilasta kerrallaan. Tämä mahdollistaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisen ohjauksen sekä turvallisen ja rauhaisan paikan hengähtää ja harjoitella joogaa.

Haluan tuntea kaikki oppilaani, heidän tarpeineen ja toiveineen. Tarjoan jokaiselle viikkotuntikortin ostaneelle veloituksettoman alkukartoituksen ja yksilöohjauksen tasaisin väliajoin. Suunnittelen jokaisen joogaharjoituksen erikseen jokaista osallistuvaa oppilasta ajatellen.

Karunya Yogan Studio sijaitsee hyvien yhteyksien varrella, osoitteessa Vuoreksen puistokatu 81, 33870 Tampere.

Samoissa tiloissa toimii Studio Sinun Valintasi, jossa Personal trainer ja elämäntapavalmentaja Tiina Ekman järjestää erilaisia liikunnan, ravinnon ja hyvinvoinnin kursseja. Teemme yhteistyötä ja järjestämme tasaisin väliajoin myös yhteisiä tapahtumia.

VOIT OSALLISTUA MILLE TAHANSA VIIKKOTUNNEISTANI ILMAN AIEMPAA KOKEMUSTA JOOGASTA JA VARATA AINA JUURI OMAAN AIKATAULUUSI SOPIVIMMAN HARJOITUKSEN SÄHKÖISEN TUNTIKALENTERIN KAUTTA.

Kevätkaudella -23 voit osallistua lempeisiin Karunya Yoga-harjoituksiin myös kotoa käsin etäyhteydellä.


TULE KOKEILEMAAN ENSIMMÄINEN VIIKKOTUNTISI VELOITUKSETTA


KEVÄTKAUSI 2023SYDÄMELLISESTI TERVETULOA.

Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä -Autan sinut eteenpäin joogapolullasi enemmän kuin mielelläni!