TUNTIAIKATAULU

Varaa paikkasi viikkotunnille sähköisen tuntikalenterin kautta


KARUNYA YOGA -PIENRYHMÄTUNNIT

Sydämellisesti tervetuloa joogan viikkotunneilleni Tampereen Hervantaan. Kaikki Karunya Yoga-harjoitukset ovat pienryhmätunteja, joihin otan 6-12 oppilasta kerrallaan. Tämä mahdollistaa jokaiselle osallistujalle yksilöllisen ohjauksen sekä turvallisen ja rauhaisan paikan hengähtää ja harjoitella joogaa.

Haluan tuntea kaikki oppilaani, heidän tarpeineen ja toiveineen. Tarjoan jokaiselle viikkotuntikortin ostaneelle veloituksettoman alkukartoituksen ja yksilöohjauksen (30min)  tasaisin väliajoin. Suunnittelen jokaisen joogaharjoituksen erikseen jokaista osallistuvaa oppilasta ajatellen.

Karunya Yogan toiminta on siirtynyt Tampereen Hervantaan, uuteen projektiimme Studio Balanceen voit tutustua lisää sen omalta välilehdeltään.

Studio Balance Hervannassa on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin olohuone, jossa tarjoamme kollegani PT Tiina Ekmanin kanssa joogan lisäksi Pilatesta, yksilöllistä voimaharjoittelua, yksilövalmennuksia, sekä vierailevien ohjaajien spesiaaleja kursseja. Tiloissamme on myös hoitotila, jossa tarjotaan useampia erilaisia hyvinvointipalveluita.

VOIT OSALLISTUA MILLE TAHANSA VIIKKOTUNNEISTANI ILMAN AIEMPAA KOKEMUSTA JOOGASTA JA VARATA AINA JUURI OMAAN AIKATAULUUSI SOPIVIMMAN HARJOITUKSEN SÄHKÖISEN TUNTIKALENTERIN KAUTTA.

Karunya Yoga-tunneille ja valmennuksiin voit osallistua myös oman kodin lämmöstä käsin etäyhteydellä. Käytän turvallista Google Meet-alustaa livestreamaukseen, johon sinun ei tarvitse ladata erillistä sovellusta tai ohjelmistoa.


TULE KOKEILEMAAN ENSIMMÄINEN VIIKKOTUNTISI VELOITUKSETTA STUDIO BALANCESSA!


SYDÄMELLISESTI TERVETULOA.

Ota rohkeasti yhteyttä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä -Autan sinut eteenpäin joogapolullasi enemmän kuin mielelläni!