JOOGAA YRITYKSILLE

Huolehdi tiimiläisistäsi ja tarjoa rentoutumista & hyvää oloa joogan avulla - Myös virtuaalisesti!


JOOGALLA KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIA

Ohjaan jooga- ja rentoutumisharjoituksia erilaisille yhteisöille ja yrityksille. Jooga todella auttaa parantamaan jaksamista,  nostaa itsearvon tuntoa sekä sulattamaan jähmeää kehoa.

Kaikki Karunya Yoga-harjoitukset on mahdollista toteuttaa myös yksityistunteina -Yrityksille, yhteisöille tai ystäväporukalle. Joogatunti voi olla kertaluontoinen tai säännöllisesti esimerkiksi kerran kuukaudessa. Suunnittelen kaikki joogaharjoitukset erikseen ryhmän osallistujien tarpeiden mukaan.

Joogan yritystunti voidaan toteuttaa kauniilla Studiollamme Hervannassa, jolloin osallistujia mahtuu mukaan korkeintaan 15hlö,  tunnin luonteesta riippuen. Lisäksi virtuaalilivetunnit, sekä ohjaus työpaikan tiloissa on mahdollista!

Studiolla yksityistunnin hintaan kuuluu kaikkien joogatarvikkeiden laina sekä teetarjoilu harjoituksen yhteydessä. Mahdollisuuksieni mukaan voin ottaa mukaan joogamattoja myös työpaikalle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sinun tiimillesi!


ESIMERKKEJÄ YKSITYISTUNNEISTA

LEMPEÄ HATHAJOOGA

Lempeän klassinen jooga on aina ihana vaihtoehto ryhmän yksityistunniksi. Harjoitus suunnitellaan aina juuri kyseisen ryhmän tarpeita vastaaviksi.

Harjoitus voi painottua esimerkiksi niska-hartiaseudun tai olkapäitä & rintaa avaavaksi kokonaisuudeksi, tai keskittyä koko kehoon.

Usein harjoitus tehdään hyvin leppoisan hidastempoisesti ja päättyy pitkään, ohjattuun syvärentoutukseen.

GROUNDING YIN-joogahoito

Pienelle porukalle joogahoitoa parempaa rentoumiskeinoa ei olekaan!

Grounding Yin-joogahoito on Suomessa kehitetty kokonaisuus, jossa yin-joogan rakastetuimpiin ja restoratiivisimpiin asentoihin yhdistetään lempeää meridiaanilinjojen käsittelyä ja akupainantaa ohjaajan toimesta.

Lue lisää joogahoidosta allaolevan painikkeen kautta.

YOGA NIDRA- syvärentoutus

Yoga Nidran vaikutus on niin voimauttava, että se vastaa kunnon päiväunia. Rentoutuksen jälkeen olo on virkeä ja latautunut.

Nidra tarkoittaa unta ja jooganidra joogin unta sen jälkeen, kun hän on luopunut taakoistaan. Yoga Nidra on tietoisuuden tila, joka sijoittuu valveilla olon ja unen rajamaille. Parhaimmillaan harjoitus on voimaannuttama ja kokonaisvaltainen levollisuuden tila, jonka avulla ihmisen uusiutumiskyky kasvaa.OTA YHTEYTTÄ

Autan mielelläni ideoimaan juuri sinun ryhmällesi parhaiten soveltuvan jooga-tai rentoutusharjoituksen.

Kysy rohkeasti eri vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista!