STUDIO BALANCE


Insinöörinkatu 30, 2.kerros, 33720 Tampere


Vuodesta 2018 asti olen tehnyt tiivistä yhteistyötä pilatesohjaaja ja Personal Trainer Tiina Ekmanin kanssa.

Vajaat viisi vuotta toimimme pienessä, suloisessa Studiotilassa Tampereen Vuoreksessa. Syksyllä 2023 käänsimme uuden sivun yrittäjyydessämme, ja perustimme ihanan Studio Balancen Hervannan keskustaan!


Visiomme Studio Balancesta

  • Pienryhmät -pieni ryhmäkoko mahdollistaa yksilöllisen ohjauksen jokaiselle oppilaalle, sekä mahdollisuuden pidempiaikaiseen oppilas/ohjaaja-suhteeseen.
  • Jokainen pienryhmäharjoitus on ajatuksella & tunteella suunniteltu osallistujien yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Näin harjoittelu on turvallista, motivoivaa ja kehittävää.
  • Pienryhmäharjoittelun muita etuja ovat samanhenkinen yhteisö, sekä henkilökohtainen ohjaus yksilövalmennusta edullisempaan hintan
  • Liikuntatilan ei tarvitse näyttää suoritusalueelta -Kauniiseen Studio Balanceen astuessa voit hengähtää ja ottaa hyvää oloa tuottavan, terveyttä edistävän hetken ihan itsellesi.

Minun ja Tiinan lisäksi Studiolla ohjaa myös muita hyvinvoinnin ammattilaisia. Balancen ajankohtaiset kurssit, työpajat ja tapahtumat löytyvät sen omilta sivuiltaan https://www.studiobalance.fi


TULE KOKEILEMAAN ENSIMMÄINEN VIIKKOTUNTISI VELOITUKSETTA STUDIO BALANCESSA!

Tutustumiskäynnin yhteydessä voit halutessasi lunastaa itsellesi myös Tutustumiskortin hintaan 39,00, jolla voit käydä rajattomasti viikkotunneillamme 2 viikon ajan ja löytää omat lempituntisi.


Studio Balance sijaitsee aivan Hervannan ytimessä, hyvien bussi- ja ratikkayhteyksien varrella. Aivan vierestä löytyy autoilijoille kiekollinen parkkipaikka.

Studio Balancen toimitilat löytyvät osoitteesta Insinöörinkatu 30, 33720 Tampere. Punatiilinen rakennus on legendaarinen Hervannan Kauppapaikka, jossa toimii lisäksemme mm. Fressi kuntosali ja useampia ravintoloita. 

Saapuessasi Studiolle suosittelemme käyttämään ravintola Speakeasyn kohdalta nousevaa "tornia", josta astut 2.kerroksesta sisään rakennukseen. Käytävältä löydät tarkemmat ohjeet saapumiseen. Halutessasi voit saapua myös Fressin kanssa yhteisestä sisäänkäynnistä ja nousta portaat toiseen kerrokseen, täältä löytyy myös hissi.

Kauppapaikan ulko-ovet ovat avoinna arkisin klo 7-20, muina aikoina ohjaaja käy avaamassa "Tornin" puoleiset ovet asiakkaille viimeistään noin 10min ennen harjoitusten alkua.

Studio Balancessa tarjoamme kattauksen joogan ja pilateksen viikkotunteja, sekä erilaisia hyvinvoinnin ja liikunnan kursseja & työpajoja. Studion viikkotuntikortilla voit osallistua mille tahansa drop in-harjoituksista.


STUDIO BALANCEN KÄYTÄNNÖT

ENSIMMÄINEN JOOGAHARJOITUKSESI ON ILMAINEN

Saat tulla veloituksetta tutustumaan ohjaustapaani ja Studioon valitsemalla mieleisesi viikkotunti.

Osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään. Saat rauhassa kokeilla, tuntuisiko harjoittelu omalta juuri sinulle.

VARAA HARJOITUKSESI ETUKÄTEEN

Varaathan joogaharjoituksen hyvissäajoin etukäteen, kuitenkin viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Voit tämänkin jälkeen vielä kokeilla tehdä varauksen, mutta en voi taata sinulle mattopaikkaa.

Aamuharjoituksiin, sekä sunnuntain tunteihin toivoisin ilmoittautumista viimeistään edellisenä iltana.

TUNTI TOTEUTUU, KUN OSALLISTUJIA ON VÄHINTÄÄN KAKSI

Pienryhmätunneille maksimiosallistujamäärä on yhdeksän henkilöä, joogahoitoon kuusi henkilöä.
Ilmoitan peruuntuneesta tunnista viimeistään 3h ennen tunnin alkua sähköpostilla ja tekstiviestillä.

SAAT JOOGAMATON STUDIOLTA LAINAKSI

Studiolla on oppilaskäyttöön tarkoitetut laadukkaat Bodhi-joogavälineet, kuten joogamatot, joogabolsterit, meditaatiotyynyt, silmätyynyt, joogablokit, joogavyöt ja viltit loppurentoutukseen.

Voit aina käyttää myös omia välineitäsi.

Pyyhithän käyttämäsi alustan, jos olet osallistunut dynaamiselle joogatunnille.

OSALLISTU STUDIOLLA TAI VIRTUAALIYHTEYDEN KAUTTA

Voit valita, osallistutko harjoitukseen paikan päällä vai etänä kotoa käsin.

Online-tunneilla käytän Google Meet-alustaa, joka on helppo ja turvallinen. Osallistuessasi virtuaalitunnille, saat sähköpostiisi linkin harjoitukseen viimeistään noin 5min ennen tunnin alkua.

STUDION TILAT


Studiolta löytyy aula ja odotustilaa. Tuntien ollessa käynnissä ovemme ovat lukossa, jotta kaikkien tavarat pysyvät varmasti tallessa -Tällaisessa tilanteessa odota rauhassa käytävän puolella edellisen tunnin päättymistä.

Tiloistamme löytyy wc ja vaatteidenvaihtotila.

Tarjolla on asiakkaille aina yrttiteetä ja vettä.


   KORTIT JA MAKSUTAVAT

Voit valita sinulle neljän tai kahdeksan kerran viikkotuntikortin ja osallistua myös virtuaaliyhteydellä.

Maksutapoina käy yleisimmät pankki- ja luottokortit, laskutus, verkkokauppa, mobilepay ja liikuntaetuudet (ePassi, Smartum, TyKy, Edenred).

Voit ostaa kortin paikan päältä joogatunnin yhteydessä.

VARAA PAIKKA AAMUHARJOITUKSEEN EDELLISENÄ ILTANA

Aamuharjoituksiin ja sunnuntain tunneille toivon ilmoittautumista mahdollisimman aikaisin, viimeistään edellisenä iltana.

Näin ehdin vielä suunnitella jokaiselle osallistujalle sopivan harjoituksen ja varata aikaani opiskelulle, jos tunti ei toteudukaan.

SAAVU PAIKALLE NOIN 5-10min ENNEN TUNNIN ALKUA

Avaan studion ovet noin 10minuuttia ennen joogaharjoituksen alkua.

 Jos studiolla on toinen tunti käynnissä saapuessasi paikalle, odotathan rauhassa käytävässä tai ovien ollessa auki, hipsuttele hiljaisesti Studion puolelle odottelemaan.


KUVIA STUDIO BALANCEN TILOISTA


TULE KOKEILEMAAN ENSIMMÄINEN VIIKKOTUNTISI VELOITUKSETTA STUDIO BALANCESSA!

Tutustumiskäynnin yhteydessä voit halutessasi lunastaa itsellesi myös Tutustumiskortin hintaan 39,00, jolla voit käydä rajattomasti viikkotunneillamme 2 viikon ajan ja löytää omat lempituntisi.OTA YHTEYTTÄ

STUDIO BALANCE

Insinöörinkatu 30, 2.kerros, 33720 Tampere

hyvinvointistudiobalance@gmail.com

https://www.studiobalance.fi
https://www.varaaheti.fi/studiobalance/