KARUNYA YOGA STUDIO

Vuoreksen puistokatu 81,  33870 Tampere


KARUNYA YOGA TAMPERE

Karunya Yogan toimipiste sijaitsee Tampereen Vuoreksessa, osoitteessa Vuoreksen puistokatu 81, 33870 Tampere.

Samoissa tiloissa toimii Personal Trainer ja Ravintovalmentaja Tiina Ekman, Studio Sinun Valintasi-nimen alla.

Haluamme Studiolla tarjota laadukkaita ja yksilöllisiä liikunnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palveluita pienryhmissä. Näin jokaisella osallistujalla on aina mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta yksilövalmennusta edullisempaan hintaan.

Studio sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vuoreksessa, katutasossa. Vieressä on reilusti ilmaista parkkitilaa, sekä TKL bussi nro 5 kulkee arkisin 15 minuutin välein keskustan ja Hervannan suunnilta (Rimmin pysäkki). Studiolla on joogamattoja, blokkeja, bolstereita, meditaatiotyynyjä, vilttejä ja joogavöitä oppilaiden käyttöön. Studiolta löytyy myös pienet peseytymis- ja vaatteidenvaihtotilat.
KARUNA YOGA STUDIO KÄYTÄNNÖT

ENSIMMÄINEN JOOGAHARJOITUKSESI ON ILMAINEN

Saat tulla veloituksetta tutustumaan ohjaustapaani ja Studioon. Osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään. Saat rauhassa kokeilla, tuntuisiko harjoittelu omalta juuri sinulle. (Heartful Yoga-viikkotunnit)

VARAA HARJOITUKSESI ETUKÄTEEN

Varaathan joogaharjoituksen hyvissäajoin etukäteen, kuitenkin viimeistään 3h ennen tunnin alkua. Voit tämänkin jälkeen vielä kokeilla tehdä varauksen, mutta en voi taata sinulle mattopaikkaa.

TUNTI TOTEUTUU, KUN OSALLISTUJIA ON VÄHINTÄÄN KOLME

Pienryhmätunneille maksimiosallistujamäärä on kahdekdan henkilöä, Grounding Yin-joogahoitoon kuusi henkilöä. Ilmoitan peruuntuneesta tunnista viimeistään 3h ennen tunnin alkua sähköpostilla ja tekstiviestillä.

SAAT JOOGAMATON STUDIOLTA LAINAKSI

Studiolla on oppilaskäyttöön tarkoitetut laadukkaat Bodhi-joogavälineet, kuten joogamatot, joogabolsterit, meditaatiotyynyt, silmätyynyt, joogablokit, joogavyöt ja viltit loppurentoutukseen. Voit aina käyttää myös omia välineitäsi.

OSALLISTU STUDIOLLA TAI VIRTUAALIYHTEYDEN KAUTTA

Voit valita, osallistutko harjoitukseen paikan päällä vai etänä kotoa käsin. Live-tunneilla käytän Google Meet-alustaa, joka on helppo ja turvallinen. Osallistuessasi virtuaalitunnille, saat sähköpostiisi linkin harjoitukseen viimeistään noin 15min ennen tunnin alkua.

             STUDION TILAT


Studiolta löytyy pienistä tiloistaan huolimatta myös pieni vaatteidenvaihtotila, wc- ja peseytymismahdollisuus. Tarjolla on teetä ja voit aina istahtaa sohvalle tutkimaan studion kirjastoa.

   KORTIT JA MAKSUTAVAT

Voit valita sinulle neljän tai kahdeksan kerran viikkotuntikortin ja osallistua myös virtuaaliyhteydellä. Maksutapoina käy yleisimmät pankki- ja luottokortit, liikuntaetuudet (ePassi, Smartum, TyKy, Eazy Break ja Ticket Edenred) tai lasku. Voit ostaa joogakortit myös verkkokaupasta.

VARAA PAIKKA AAMUHARJOITUKSEEN EDELLISENÄ ILTANA

Aamutunnit vahvistetaan 12h aiemmin ja tunti pidetään, jos osallistujia on vähintään kolme Voit toki myös aamulla tehdä varauksen ja tulla tunnille, jos se vielä on sähköisessä tuntikalenterissa varattavissa.

SAAVU PAIKALLE NOIN 5-10min ENNEN TUNNIN ALKUA

Avaan studion ovet noin 10minuuttia ennen joogaharjoituksen alkua. Jos studiolla on toinen tunti käynnissä saapuessasi paikalle, voit halutessasi myös hiljakseen tulla sisään odottamaan oman harjoituksesi alkua.TULE KOKEILEMAAN ENSIMMÄINEN HEARTFUL YOGA-VIIKKOTUNTISI VELOITUKSETTA
OTA YHTEYTTÄ

KARUNYA YOGA TAMPERE

Karuna Jooga tmi Mari Salminen

y-tunnus 3005290-1

mari@karunyayoga.fi

whatsapp 046-5736 507

www.facebook.com/karunyayogatampere