STUDIO SINUN VALINTASI

Vuoreksen puistokatu 81  33870 Tampere

Opetan säännöllisesti Vuoreksessa Studio Sinun Valinnassasi ja olen ahkerasti mukana Studion kehittämisessä yhdessä PT Tiina Ekmanin kanssa. Haluamme Studiolla tarjota laadukkaita ja yksilöllisiä hyvinvointipalveluita pienryhminä, viihtyisässä ympäristössä. Studio on pieni, mutta kaunis ja kotoisa. Joogatunnin yhteydessä voit myös istahtaa sohvalle tutkimaan Studion kirjaston tarjontaa kera teekupposen.

Studio sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vuoreksessa, katutasossa. Vieressä on reilusti ilmaista parkkitilaa, sekä TKL bussi nro 5 kulkee arkisin 15 minuutin välein keskustan ja Hervannan suunnilta/Rimmin pysäkki. Studiolla on joogamattoja, blokkeja, bolstereita, vilttejä ja joogavöitä oppilaiden käyttöön. Studiolla on pienestä salistaan huolimatta vaatteidenvaihto-, wc-ja peseytymistilat, sohva sekä tietenkin mahdollisuus keittää kuppi teetä. Pienille oppilaille on leluja, potta, vaipanvaihtoalusta ja sohvalla voi imettää & syöttää pienokaista.

Kaikki Studio Sinun Valintasi-tunnit ovat pienryhmäharjoituksia, joissa saat henkilökohtaista ohjausta yksilövalmennusta edullisempaan hintaan samalla, kun voit halutessasi tutustua samanhenkisiin ryhmäläisiin ja meihin ohjaajiin syvemmin. Pienryhmiin otamme korkeintaan 7 henkilöä kerrallaan, joka mahdollistaa jokaiselle oppilaalle yksilöllisen joogan opetuksen.

Studion käytäntöjä

 • Ilmoittaudu etukäteen viikkotunnille osoitteessa www.vello.fi/studiosinunvalintasi, mielellään hyvissä ajoin, viimeistään 120min ennen harjoituksen alkua. Voit tulla myös ilman varausta paikalle, mutta emme voi taata sinulle mattopaikkaa tai että tunti varmasti järjestetään.
 • Tunnit pidetään, kun osallistujia on vähintään kaksi. Maksimiosallistujamäärä pienryhmätunnille on kahdeksan oppilasta.
 • Viikkotunnille voit osallistua paikan päällä tai vaihtoehtoisesti omasta olohuoneestasi Google Meet-alustan  välityksellä. ->Saat varausta tehdessäsi linkin videotunnille. Ilmoitathan varausta tehdessäsi, tuletko studiolle vai harjoitteletko kotona!
 • Aamuharjoitukseen varataan paikka edellisenä iltana klo 21 mennessä (tunnit, jotka alkavat klo 7-10), jonka jälkeen tunti peruuntuu, jos osallistujia ei ole tarpeeksi. Voit kuitenkin katsoa Vellosta aamulla, ja osallistua tunnille myös ilman varausta, jos se toteutuu.
 • Saavuthan paikalle noin 5-10min ennen harjoituksen alkua. Jos studiolla on saapuessasi vielä edellinen tunti käynnissä, voit halutessasi hipsiä hiljakseen sisälle odottelemaan omaa tuntiasi.
 • Studiolta löytyy pieni vaatteidenvaihtotila, wc ja suihkutila asiakaskäyttöön. Saat hyödyntää Studiolla myös laadukkaita Cosmopharma-tuotteita (shampoot, kosteusvoiteet, deodorantit ym).
 • Studiolta voit ostaa sarjakortit ja kuukausikortit viikkotunneille maksupäätteellä tai hyödyntämällä liikuntaetuuksia (e-passi, TYKY, ticket edenred, smartum). Pyytäessäsi voi myös saada laskun.
 • Karunya Yoga-kurssipaikat, joogan yksityistunnit sekä lahjakortit lunastetaan sähköpostitse mari@karunyayoga.fi (tai verkkosivujen yhteydenottolomakkeella) tai Holvi-verkkokaupan kautta. Kurssimaksuun voi hyödyntää liikuntaetuuksia ja sen voi sovittaessa maksaa myös osissa.
 • Ensimmäinen Karunya Yoga-pienryhmäharjoituksesi on ilmainen. Tämän jälkeen voit käydä tunneilla kertamaksulla, Studion viikkotuntikorteilla tai rajattomalla kuukausikortilla.
 • Säännölliset oppilaani saavat kaikista Karunya Yoga-kursseista ja joogan yksityistunneista -10% ja viikkotuntikortteihin ilmaisia lisäkäyntejä (4+1krt & 8+2krt-kortit). Sarjakortilla voi käydä kaikilla Studio Sinun Valintasi-viikkotunneilla.
 • Tarjoan kaikille oppilailleni mahdollisuuden henkilökohtaiseen alkukartoitukseen & konsultaatioon sähköpostitse. Alkukartoituksen ja ohjeiden avulla harjoittelet varmasti turvallisesti ja oikein, toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti.
 • Studiolta löytyy kaikille oppilaille käyttöön laadukkaat BODHI-joogamatot, joogabolsterit ja -vyöt, blokit ja viltit. Tarvitset mukaasi vain rennot, kevyet vaatteet, joilla sinun on helppo liikkua.
 • Sydämellisesti tervetuloa joogatunnilleni!


KARUNYA YOGA TAMPERE

Karuna Jooga tmi Mari Salminen

y-tunnus 3005290-1

mari@karunyayoga.fi

facebook.com/myotatunnonjoogaa/

vello.fi/studiosinunvalintasi/STUDIO SINUN VALINTASI

  Vuoreksen puistokatu 81, 33870 Tampere

Ota rohkeasti yhteyttä!