Tervetuloa Kevät! hathajooga näytetunti Vuoreksessa 8.3.2019 klo 17-18

Tule mukaan aloittamaan viikonloppu rentoutumalla joogan keinoin perjantaina 8.3. klo 17-18.

Olet sydämellisesti tervetullut ke 13.3.2019 alkavan Johdatus joogan maailmaan- alkeiskurssin näytetunnille tutustumaan tapaani lähestyä joogaa!

Paikkoja on vain muutama, ilmoittauduthan siis etukäteen sinunvalintasi@pt-tiinaekman.fi. Näytetunti ei sido sinua tulevaan kurssiin. Hinta 5 euroa.

Voit myös kysyä tarkentavia tietoja mari.karunyayoga@gmail.com
ja kurkata vielä keskeneräisiä verkkosivujani https://karunya-yoga4@webnode.fi


Näytetunnilla teemana on Kevät- uuden alku, jota lähdemme jokainen tutkimaan kehoharjoituksen keinoin. Tunti sopii kaikille!
Näytetunti pe 8.3.2019 klo 17-18 / 5 euroa
Studio Sinun valintasi- Vuoreksen puistokatu 81, 33870 Tampere
Ilmoittautumiset sinunvalintasi@pt-tiinaekman.fi
tiedustelut mari.karunyayoga@gmail.com
Paikkoja vain 10kpl. Mukaan tarvitset vain uteliaan mielen ja rennot vaatteet🌸
Saavuthan paikalle ajoissa, noin 10min ennen tunnin alkua.

Karunya Yoga- hathajooga
Karunya Yoga- hathajooga on harjoitus, jossa on tilaa olla ja hengittää. Juuri sellaisena, kuin olet. Tunnin lempeä ja myötätuntoinen tunnelma sallii inspiroivan ja turvallisen polun itsensä kuunteluun ja kehittämiseen. Jokainen harjoitus sisältää alkurentoutuksen, pienen opetushetken, kevyehkön teemaan kutoutuvan asanaharjoituksen, hengitys- ja keskittymisharjoituksen sekä ihanan Yoga Nidra- loppurentoutuksen.
Tunti sopii aivan kaikille.LISÄTIEDOT KURSSISTA:Johdatus Joogan maailmaan - alkeiskurssi Vuoreksessa
Kurssi koostuu kolmesta osasta, jossa kussakin pääset tutkimaan joogan eri aspekteja; lempeän rauhallista hathajoogaa, virtaavan voimakasta hathaa, sekä perinteistä, jännittävää astangajoogaa. Kurssin osat tukevat toisiaan, joten parhaiten pääset alkuun osallistumalla kaikkiin kahteentoista harjoitukseen. Kurssin ensimmäisessä osassa painopiste on joogaan tutustumisessa, löytää joogan kokemus. Kahdessa seuraavassa kokonaisuudessa tutustumme lähemmin myös tarkempiin fyysisten asanoiden linjauksiin sekä erilaisiin meditaatio- hengitys ja kehotekniikoihin. Voit myös varata itsellesi paikan vain yhdeltä neljän kerran kurssilta. Kurssimaksuun kuuluu henkilökohtainen konsultaatio ja alkukartoitus sekä harjoitusohjelmat kotiin vietäväksi. Kyseessä on pienryhmä, paikkoja 10kpl. (Edit: 3 paikkaa jäljellä 2.3.2019)
keskiviikkoisin 13.3.-29.5.2019 klo 17-18.30
4x 90min- kurssi 59,-
12x 90min- kurssikokonaisuus 159,-
KURSSI SISÄLTÄÄ HENKILÖKOHTAISEN ALKUKARTOITUKSEN JA YKSILÖLLISEN OHJEISTUKSEN SEKÄ KUVALLISET OHJEET KOTIHARJOITUKSEN TOTEUTTAMISEKSI YHTEISTEN TAPAAMISTEN VÄLILLÄ.
Vuoreksen puistokatu 81, 33870 Tampere
ilmoittautuminen tiina.ekman@gmail.com, tiedustelut kurssin sisällöstä mari.karunyayoga@gmail.com
Ota mukaasi hyvä ja avoin mieli ja rennot vaatteet. Saavuthan paikalle ajoissa, noin 10min ennen tunnin alkua

.Mari & Karunya Yoga
Karunya tarkoittaa Sanskritin kielellä "Compassion" , myötätunto.
Myötätunnon joogaharjoituksessa lempeän tai dynaamisen hathajoogaharjoituksen ympärille nivoutuu koko elämä. Kuinka jooga voi antaa meille työkaluja arkeen? Voisimmeko nauttia elämästä vielä vähän enemmän? Karunya Yoga-tunnilla pääsemme kuuntelemaan syvempää sisäistä ääntämme kehollisen harjoituksen ja joogafilosofian keinoin.
Myötätunnon joogatunnilla yksilö otetaan huomioon kokonaisvaltaisesti. Ymmärtäen, että sama harjoitus ei sovi kaikille. Pienryhmäharjoitus suunnitellaan osallistujien lähtökohdista.
Karunya Yogan lähtökohtia on "yksilönä yhteisössä", jossa yhtäaikaa harjoitus on henkilökohtainen sekä ryhmän yhteinen.
Karunya Yoga- pienryhmäharjoitus suunnitellaan osallistujien lähtökohdista käsin. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset ohjeet yhteisharjoitukseen, jotta joogan tekemisestä tulee yhteisen ryhmäenergian lisäksi apuväline omiin tarpeisiin. Henkilökohtainen alkukartoitus toteutetaan puhelimitse tai sähköpostitse ennen kurssin alkua. Harjoittelija saa myös jokaiselta tunnilta kuvalliset ohjeet kotiharjoitukseen, jota voi halutessaan toteuttaa kurssipäivien välillä tunteakseen voimakkaammin joogan positiivisia vaikutuksia kehoon ja mieleen.
Marin hymyilevä, avoin ja myötätuntoinen olemus tekevät joogatunnille tulemisesta helppoa- Sinä riität juuri tuollaisena! Mari valmistuu Kaisa Kärkkäisen Heartful Yoga- joogaopettajakoulutuksesta(RYT 200) kesällä 2019. Hän työskentelee joogan parissa päivittäin ja oma joogaharjoitus on kulkenut arjessa mukana jo vuosia. Marin joogapolku on kulkenut tutkien pääosin astangajoogan, integral yogan ja kundaliinijoogan maailmaa, antaen mielettömiä työkaluja hänen oman elämänsä haasteisiin. Niin fyysisiin,mentaalisiin kuin emotionaalisiin.
Joogan kautta voit todella löytää onnea, terveyttä ja mielekkyyttä elämääsi.Karunya Yoga- hathajooga

Karunya Yoga- hathajooga on harjoitus, jossa on tilaa olla ja hengittää. Juuri sellaisena, kuin olet. Tunnin lempeä ja myötätuntoinen tunnelma sallii inspiroivan ja turvallisen polun itsensä kuunteluun ja kehittämiseen. Jokainen harjoitus sisältää alkurentoutuksen, pienen opetushetken, kevyehkön teemaan kutoutuvan asanaharjoituksen, hengitys- ja keskittymisharjoituksen sekä ihanan rentouttavan Yoga Nidra- loppurentoutuksen. Saat myös mukaasi kuvalliset ohjeet kotiharjoitukseen.Tunti sopii kaikille.Kurssitapaamiset 4x 90min:
13.3.2019
Johdatus hathajoogan maailmaan
20.3.2019
Lempeä tutkimusmatka kehoon ja hengitykseen
27.3.2019
Lempeä tutkimusmatka mieleen kehon kautta
4.4.2019
Lempeä tutkimusmatka sydämeenKarunya Yoga- Dynaaminen hathajooga
Karunya Yoga- Dynaaminen hatha on harjoitus, jossa on tilaa olla ja hengittää. Juuri sellaisena, kuin olet. Tunnin lempeä ja myötätuntoinen tunnelma sallii inspiroivan ja turvallisen polun itsensä kuunteluun ja kehittämiseen. Dynaaminen hatha sopii kaikille, jotka haluavat tutustua hieman fyysisemmän joogan maailmaan. Joogatunnilla vuorottelevat dynaamiset joogasarjat sekä lyhyet välirentoutukset, lopputunti on varattu rauhoittumiselle. Jokainen harjoitus sisältää alkurentoutuksen, pienen opetushetken, vahvistavan asanaharjoituksen, hengitys- ja keskittymisharjoituksen, sekä ihanan rauhoittavan Yoga Nidra-loppurentoutuksen. Saat myös mukaasi kuvalliset ohjeet kotiharjoitukseen.Kurssitapaamiset 4x 90min:
10.4.2019
Johdatus dynaamisen hathajoogan maailmaan
17.4.2019
Vahvat juuret- voimakas keho
24.4.2019
Virtaukset meissä- luovuus ja liike
29.4.2019 tai 3.5.2019
Tuli sisällämme- rohkeus ja itseluottamusKarunya Yoga- astangajoogan perusteita
Astangajooga on intialainen joogamuoto, joka seuraa guru Sri K. Pattabhi Joisin perinnettä. Harjoitus on voimakas, usein astangajoogaa kuvaillaankin kaikkein fyysisimmäksi joogasuuntaukseksi. Vahvan asanasarjan ohella kuitenkin lihaslukot, ujjayi-hengitys ja katseenkohdistamminen tekevät astangasta hyvin meditatiivisen harjoituksen. Alkeistunnilla tutustumme aurinkotervehdyksiin, seisomasarjaan sekä käväisemme istumasarjassa, kiinnittäen erityishuomiota aina joogafilosofiseen teemaamme. Tarkat linjaukset tekevät harjoituksesta turvallisen. Astangajoogan alkeisharjoitus sopii kaikille, jotka haluavat tutustua jännittävään vanhaan perinteeseen sekä dynaamisen voimakkaaseen asentosarjaan.Kurssitapaamiset 4x 90min:
8.5.2019
Johdatus astangajoogan perinteeseen
15.5.2019
Tunne juuresi- astangajoogan alkeet
22.5.2019
Vahva keskusta- astangajoogan alkeet
29.5.2019
Keskittyminen- astangajoogan alkeet