Syksyn ekat kurssit on julkaistu!

Varaa paikkasi syksyn 1.peridodin kursseille - pienryhmissä vain 10 paikkaa!

Ensimmäiset syksyn kurssit ovat julkaistu ajalle 19.8.-27.10.2019. Sydämellisesti tervetuloa sukeltamaan joogan jännittävään maailmaan!

  • Johdatus joogan maailmaan-joogan perusteita 10 kurssitapaamista alkaen 24.8.2019/ Studio Sinun Valintasi, Vuores
  • Chakramatka!-Askel sisimpään-Hoitavan joogan kurssi slow flow & yin alkaen 4.9.2019/ Studio Sinun Valintasi, Vuores
  • Astangajoogan viikonloppukurssi 7.-8.9.2019/ Studio Sinun Valintasi, Vuores

Lue kursseista lisää AJANKOHTAISTA-välilehdeltä, kysy rohkeasti lisää sisällöistä ja varaa nopeasti paikkasi sydämelliseen pienryhmään!

Viikkotunteina jatkuu syksyllä

  • astangajooga alkeet 1-2/ keskiviikkoisin 17-18.30 Studio Sinun Valintasi, Vuores
  • Lapsi & Vanhempi-joogahetki/ keskiviikkoisin 10-11 Studio Sinun Valintasi, Vuores

Tervetuloa viikkotunneille milloin vain! Voit ostaa itsellesi 4krt sarjakortin hintaan 52,- varaamalla paikan tunnille ja lunastamalla kortin paikanpäältä. Muistathan, että aivan ensimmäiselle Karunya Yoga-tunnille pääset veloituksetta kokeilemaan!

Studio Sinun Valintasi on ihanan tunnelmallinen pikkustudio Vuoreksessa, jossa keho ja mieli pääsevät lepäämään. Tule nauttimaan joogasta ja kynttilänvalosta kurssille tai viikkotunnille!


Osoite: Vuoreksen puistokatu 81, 33870 Tampere

Vuorekseen pääset helposti TKL bussilla nro 5, Studion pysäkki on Rimmi. Myös autoilijalle on helppo saapua paikalle, vieressä on ilmainen parkkipaikka sekä lisäksi kiekkopaikat aivan kadun varressa. Studion sisennykseen jätät turvallisesti polkupyörän tai lastenvaunut!


Studiolla on myös peseytymismahdollisuus, sekä käytössä laadukkaat Cosmopharman tuotteet.

Studiolla sinulla on aina mahdollisuus istahtaa myös sohvalle ja juoda kuppi teetä! Lapsille löytyy leluja ja kirjoja, sekä tarvikkeita vauvanhoitoon.

Tule kokemaan JOOGA ihanan hyväksyvässä pienryhmässä! Varaa paikkasi pian, jotta mahdut mukaan. Olet tervetullut juuri omana itsenäsi!