Lämpimästi tervetuloa joogatunnille pääsiäisenä!

Pitkän viikonlopun joogaharjoitusten teemana kulkee inspiraatio, kevään herääminen, itseluottamus ja toivo ja uuden alku. Voit osallistua tunnille Studiolla tai omasta olohuoneestasi YouTube Liven välityksellä!

  • - Poikkeustilan aikana Studion tunneille otan korkeintaan viisi oppilasta harjoitusta kohden. Kaikki matot ja välineet pestään päivittäin ja jokaiselle oppilaalle jää riittävästi omaa tilaa harjoitella turvallisesti. - Tervetuloa kokeilemaan ensimmäinen joogatuntisi veloituksetta! Voit osallistua myös omasta olohuoneesta YouTube Liven välityksellä. Virtuaalitunnille osallistuminen on helppoa, klikkaat vain linkin ja joogamattosi auki :)
  • - Studiolta saat käyttöösi kaikki tarvittavat välineet harjoitukseen. Oppilaillani on mahdollisuus myös lainata poikkeustilan ajaksi Studiolta välineet kotiin virtuaalitunteja varten (matto, blokit ja vyö)
  • - Vielä pääsiäisen yli virtuaalitunnit toimivat YouTube Liven välityksellä, johon saat linkin varausvahvistuksesi yhteydessä. Jos linkkiä ei löydy vahvistuksesta, tarkista sähköpostisi vielä noin 5minuuttia ennen tunnin alkua, lähetän varmistuksena tällöin vielä linkin uudestaan. Sain juuri webkameran postista, joten kuvanlaatukin lienee parempi, kuin ensimmäisinä kokeiluina :)
  • Ensi viikon aikana siirrymme Google Meet-neuvottelualustalle, jossa sinulla on mahdollisuus pitää myös omaa kameraa auki ja näen sinut harjoituksen aikana. Tällöin saat linkin virtuaalijoogatunnille sähköpostiisi 10minuuttia ennen harjoituksen alkua.

lauantai 11.4.2020

11-12 Heartful Flow Yoga -Nautinnollisen hidastempoista, dynaamista joogaa. 12.15-13.15 Heartful yin Yoga -Ihanan pitkiä syvävenytyksiä 13.30-14.15 Syvärentoutus & Meditaatio -Kevät ispiraationa
*Osallistuessasi ensikertalaisena koko lauantain sessioon (3harjoitusta) hinta 25,-* tai sarjakortillasi 2käyntiä kolmen sijasta Lauantain harjoitukset on suunniteltu tukemaan toisiaan kokonaisvaltaisesti.

sunnuntai 12.4.2020

17-18 Rauhoittava iltajooga -Rentoudu ennen alkavaa viikkoa lempeän hathajoogan ja yin-joogan parissa.
maanantai 13.4.2020

16.15-17.15 Heartful Hatha Yoga -Sydämellisen lempeää, klassista hathajoogaa, joka starttaa alkavan viikkosi 18.45-20.15 Astangajooga alkeet 1 -Perinteinen, dynaaminen ja voimakas joogaharjoitus..

ja tiistaina harjoitukset jatkuvat myös aikataulun mukaisesti :)