Laskeudu lempeästi arkeen maanantaina Heartful Hatha Yoga-tunnilla

Maanantai-iltapäivässä starttaa huomenna 24.2. ihanan lempeä Heartful Hatha Yoga-pienryhmäharjoitus, jonka keinoin rentoudut heti viikon alussa ja jaksat paremmin arjen haasteet <3


Elämän ilot koostuvat pienistä, aivan arkipäiväisistä asioista. Nykypäivän kiireinen elämäntapa kuitenkin saattaa viedä huomion näistä arjen kultakimpaleista, jolloin arjesta voi tulla suoritus muiden joukossa. Me kaikki tarvitsemme latautuaksemme aikaa vain Olla ja kuunnella itseämme, jotta voisimme vastata kehomme ja mielemme toiveisiin & tarpeisiin. Yksi keino ottaa omaa aikaa on joogaharjoitus. Jooga rauhoittaa, rentouttaa, palauttaa, vahvistaa ja notkistaa -Sekä kehoa että mieltä <3. Joogaharjoitus ei kuluta energiaamme, vaan päinvastoin tasapainottaa ja kasvattaa elinvoimaamme.

Maanantai-iltapäivän hathajoogaharjoitus valmistaa hyvillä fiiliksillä startanneeseen viikkoon ja sopii aivan jokaiselle -myös raskausaikana. Lämpimästi tervetuloa hathajoogatunnille Studio Sinun Valintaasi, Vuorekseen!

Heartful Hatha Yoga -maanantaisin klo 16.15-17.15

Tule kokeilemaan ensimmäinen Karunya Yoga-harjoituksesi veloituksetta!

Heartful Hatha Yoga on lempeän itseä kuunteleva harjoitus, jossa painopiste on klassisissa jooga-asanoissa ja joogan kokemuksen tuntemisessa ulkoisen yrittämisen sijaan.

Hathajooga on monipuolinen harjoitus, jossa tehdään klassisia jooga-asentoja ja liikkeitä, tunnin voimakkuus voi vaihdella kevyestä fyysisempään teeman mukaan. Hathajooga on nimenomaan joogan fyysinen muoto, jossa pyrkimys on puhdistaa ja tasapainottaa kehoa & mieltä. Erilaisten hathajoogan asanaharjoitusten, hengitys- ja meditaatioharjoitusten sekä muiden hathajoogaperinteiden avulla kehomme ja mielemme todella puhdistuvat, kun opimme päästämään irti turhasta kehon tuntemusten ohjatessa.

Jokainen harjoitus sisältää alkurentoutuksen, teemaan kutoutuvan klassisen ja tasapainottavan asanaharjoituksen, hengitys- ja/tai keskittymisharjoituksen sekä pitkänloppurentoutuksen.

Hathajoogatunnit sopivat myös raskausaikana.

Varaa itsellesi paikka tunnille vello.fi/studiosinunvalintasi

Studio Sinun Valintasi, Vuoreksen puistokatu 81, 33870 Tampere