Halaus ja voimia Sinulle!

Halaus sinulle!

Olet varmasti jo saanut riittämiin erilaisia viestejä liittyen vallitsevaan tilanteeseen Covid-19 pandemiaan liittyen. Toivottavasti jaksat kuitenkin vielä tämän kirjeeni lukea, tärkeä joogaoppilaani.Maanantaina 16.3. hallituksen tekemien linjausten perusteella olen pohtinut, kuinka toimia oman pienen yritystoimintani kanssa tässä tilanteessa.

Aivonystyröideni savuttua riittävästi, päädyin seuraaviin linjauksiin Karunya Yoga-tuntien kohdalla, ainakin 13.4.2020 asti:

  • Joogan viikkotunneista järjestetään Studiolla seuraavat tunnit, jos osallistujia on 2-5 henkilöä: Astangajoogan alkeet maanantaisin klo 18.45-20.15, Astangajoogan alkeet 1-2 keskiviikkoisin klo 17-18.45 sekä lauantaisin Heartful Flow Yoga klo 11-12 & Heartful Yin Yoga klo 12.15-13.15 sekä Syvärentoutus & Meditaatio klo 13.30-14.15
  • En ota viikkotunneille tutustujia toistaiseksi
  • Joogan perusteet-kurssi järjestetään sovitusti 1.4.-29.4.2020 keskiviikkoisin klo 19-20.45
  • Studion puhtautta on tehostettu entisestään ja kaikki välineet & joogamatot pestään/desinfioidaan harjoituksen jälkeen
  • Jos sinulla on oma joogamatto, suosittelen sen käyttämistä toistaiseksi
  • Studion viltit pestään jokaisen käyttökerran jälkeen toistaiseksi
  • Studion kriittiset paikat, kuten ovenkahvat ja wc desinfioidaan jokaisen harjoituksen yhteydessä
  • Joogatunnille ei saa tulla kipeänä
  • Pestään saippualla kädet ennen ja jälkeen harjoituksen
  • Ryhmämaksimi tunneille on 5 henkilöä toistaiseksi.
Pienyrittäjälle nämä ovat todella vaikeita aikoja ja tulevaisuus jännittää. Toivon, että tuet yritystoimintani jatkuvuutta käymällä tunnilla, ostamalla verkkopalveluitani tai lahjakortteja/yksityistunteja "varastoon" odottamaan pandemian hellittämistä.


Jokaisen meidän elämässä on nyt haasteita, joista vain yhdessä kollektiivisesti tekemällä selviämme <3

Pidäthän huolta lähimmäisestäsi, itsestäsi sekä oman arkesi jatkuvuudesta ->Joskus joogaharjoitus voi tuoda sen rauhan, jota kaipaat erityistilanteen rinnalle muistuttamaan, että hetkessä kaikki on hyvin. Juuri nyt me tarvitsemme suurta sydäntä, myötätuntoa ja toivoa, jonka joogaharjoitus voi parhaimmillaan antaa. Onnellisuus löytyy sisältäsi, ja vaikka ympäristössä huojuu, pitää juuret sinut turvaisasti maan pinnalla.

Ymmärrän myös, jos haluat jäädä perheen luokse kotiin. Olet lämpimästi tervetullut takaisin harjoitukseen, kun olet siihen valmis!


Päätökseeni jatkaa tunteja vaikutti se totuus, että Studion toiminta on hyvin pientä. Päivittäin studiolla harjoituksia on 1-2, jolloin henkilömäärä kokonaisuudessaankin päivittäin jää maksimissaan noin 10 henkilöön. Kun ryhmäkoko on pienennetty vielä viiteen oppilaaseen, jää jokaiselle varmasti riittävästi omaa tilaa harjoitella. Jos lisäksi pääset liikkumaan ilman julkisia kulkuneuvoja, uskon todella tunnille osallistumisen enemmän antavan kuin vievän!


Myös minulle on tärkeää tavata teitä oppilaitani ja pitää arki rullaamassa.Lisäsin myös verkkokauppaani tuotteita tulevaisuuteen hyödynnettäväksi, jotta selviäisin tästä kriittisestä tilanteesta ja voisin ohjata joogatunteja ammatikseni vielä jatkossakin.
Voit tukea toimintaani joogatunneille osallistumisen lisäksi myös ostamalla Karunya Yoga-lahjakortteja ja tai joogan yksityisopetusta myöhempää käyttöä varten <3


Tällä viikolla on tarkoituksenani touhuta taustalla myös muutama kotiharjoituspaketti tuonne verkkokauppaan ladattavaksi, jotta voisit harjoitella joogaa myös kotona. Näistä kerron heti lisää, kun ovat valmiina <3

Paketit ovat tarkoitettu ensisijaisesti jo olemassa oleville oppilailleni.Tämä nettijoogan hetki nimittäin kauhistuttaa minua -En lainkaan itse ole sinut kameran ym kanssa, ja koko Karunya Yoga-konseptin idea muuttuu, jos aloitan vaihtoehtoisesti täyspäiväiset nettijoogat. Pidän tärkeänä tavata Sinua, varmistaa harjoituksesi olevan turvallinen ja että se tukee toiveitasi. Siksi harjoituspaketit tulevat todennäköisesti olemaan ensisijaisesti astangajoogapaketteja vakioppilaille sekä itsetutkiskelu/rentoutumisäänitteitä.En halua sinun tekevän hallaa kehollesi väärillä linjauksilla tai loukkaavan kehoasi, erityisesti näinä aikoina kun terveydenhuolto on kuormittunut.

Olet tärkeä.
Ole rohkeasti yhteydessä kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä!