Elämä jatkuu poikkeustilasta huolimatta

VOIMAHALAUS SINULLE!
Arki jatkuu -poikkeustilasta huolimatta
Uusia viikkotunteja & mahdollisuus osallistua joogaharjoitukseen myös etänä YouTube liven välityksellä!

Elämme haastavia aikoja. Lähetän sinulle virtuaalihalauksen ja voimia löytää keinot tasapainoiseen arkeen myös tässä poikkeustilanteessa.
Elämä tulee jatkumaan, vähitellen palautuen omiin uomiinsa. Ehkä maailmanlaajuinen poikkeustila ravistelee meitä myös muutokseen, jossa osaamme arvostaa entistä enemmän perusasioita ja huolehdimme tutuista ja tuntemattomista.
Muistathan pitää huolta myös hyvinvoinnistasi?Tämä kevät haastaa myös meitä pienyrittäjiä. Tulen tekemään kaikkeni, jotta Studiolla joogataan myös tulevaisuudessa.
Olenkin laatinut loppukeväälle aivan uuden toimintastrategian, jonka avulla voit harjoitella -Vaikka omassa olohuoneessasi. Toivotaan, että näillä eväillä Karunya Yoga purjehtii vaikeidenkin aikojen yli :)

  • Verkkokauppaani on tulossa joogan kotiharjoituspaketteja, joista löytyy videoluentoja, kirjallista materiaalia, virtuaalijoogatunteja & kuvalliset kotiharjoitukset.
  • Valmistelen myös syvempiä, verkkokurssimuotoisia kursseja.
  • Kaikille viikkotunneilleni voi ensi viikosta lähtien osallistua myös YouTube Liven välityksellä!

Covid-19 pandemian vuoksi olemme erityisen tarkkoja nyt Studion toiminnassa.

  • Oppilasmaksimi Studion tunnille on 5 henkilöä
  • Studion siisteyden ylläpitoa on tehostettu ja kaikki kriittiset paikat desinfioidaan jokaisen harjoituksen jälkeen.
  • Kaikki joogamatot ja muut välineet pestään jokaisen harjoituksen jälkeen
Olethan sinäkin erityisen tarkka
  • Älä tule tunnille kipeänä, pidä myös useampi terve päivä välissä, ennenkuin tulet paikan päälle.
  • Voit käyttää omaa joogamattoa ja vilttiä, jos se on mahdollista
Oppilaideni toiveesta kaikille joogan viikkotunneilleni voi osallistua jatkossa myös YouTube Liven välityksellä. Tee varaus aivan normaalisti Vellon kautta, mutta kirjoita muistiinpanoihin, että osallistut etänä. Saat varaussähköpostissa linkin YouTube-kanavalleni & tarvittavat ohjeet. Tämä on helppoa, kuin mikä ja autan sinua tarvittaessa!


Ensimmäinen live-streamattu joogatunti on keskiviikon 1.4. Astangajoogatunti klo 17-18.45 ja tästä eteenpäin voit osallistua mille tahansa tunnilleni myös etänä. Voit myös kokeilla ensimmäisen Karunya Yoga-tuntisi veloituksetta YouTuben kautta!

Toivon kärsivällisyyttä virtuaalituntien toteutuksen kanssa. Ensimmäisten harjoitusten kuvan- ja äänenlaatu saattaa olla heikko, pyrin parantamaan palvelua kokoajan! Huonolaatuisesta harjoitusmateriaalista ei tietenkään veloiteta käyntikertaa <3 


Torstai-iltaan ja sunnuntaihin uusia joogatunteja!

Alkavalla viikolla starttaa uudet joogaharjoitukset sekä Studiolla että live-streamattuna!
Torstai-iltaan tarjoilen Heartful Hatha Yoga-harjoituksen sekä Hearful Yin Yoga-syvävenytystunnin. Sunnuntain Iltajooga jatkuu nyt virallisessa kalenterissa joka sunnuntai!Kiitos, kun olet oppilaani & tuet toimintaani myös näinä haasteellisina aikoina. Olet minulle tärkeä, ja haluaisin joogata kanssasi myös tulevaisuudessa!
Halutessasi voit tukea Karunya Yogan toimintaa ostamalla verkkokaupastani lahjakortteja tai yksityistunteja. -Myöhemmin myös kotiharjoituspaketteja!
Halaus sinulle. Ja suuri KIITOS.


TOIVOTTAVASTI TAVATAAN PIAN JOOGAMATOLLA!


halauksin, Mari