Dynaaminen hathajooga- 4kerran kurssi Näytetunti la 6.4. klo 11

Lämpimästi tervetuloa lauantaina 6.4. klo 11-12.15 NÄYTETUNNILLE tutustumaan voimakkaan virtaavaan, dynaamiseen hathajoogaan.

Innostu liikkeen voimasta ja mielenrauhasta ja osallistu myös 10.4. starttaavalle dynaamisen hathajoogan neljän kerran intensiivikurssille! (Näytetunti ei sido sinua kurssille, vapaaehtoinen maksu tippikippoon 0-5euroa).
PAIKKA ja AIKA:

Studio Sinun valintasi/ Vuoreksen puistokatu 81, 33870 Tampere
näytetunti la 6.4. klo 11-12.15
->vapaaehtoinen maksu 0-5euroa
kurssi 4x 90min ke 10.4.-to 2.5.2019 klo 17-18.30
->kurssimaksu 59,-
Ilmoittautumiset ja kurssitiedustelut mari.karunyayoga@gmail.com

LISÄTIEDOT HARJOITUKSESTA JA INTENSIIVIKURSSISTA:
DYNAAMINEN HATHAJOOGA
Dynaaminen hathajooga sopii sinulle, joka haluat voimakkaan, kehoa vahvistavan ja notkistavan harjoituksen. Tunnilla hengityksen rytmi yhdistyy klassisiin jooga-asanoihin, unohtamatta lempeää, tietoista läsnäoloa itseä kohtaan.
Tunnilla vuorottelevat voimakkaan dynaamiset asentosarjat ja välirentoutukset, lopputunti on varattu rauhoittumiselle. Jokainen harjoitus sisältää myös pranayama (hengitys)- ja meditaatio(keskittymis)harjoituksia. Tunnilla teemaan kutoutuen tutustumme myös kehon fyysisiin linjauksiin jooga-asanoissa, kuitenkin yksilöllisyydestä ja lempeydestä käsin.
Jokaisen harjoituksen päätteeksi pääset nauttimaan Yoga nidra- syvärentoutuksesta.
Johdatus joogan maailmaan- dynaaminen hathajooga on neljän kerran intensiivikurssi virtaavan voimakkaan ja keskittyneen hathajoogan harjoitteluun. Käymme läpi joogan eri asentotyypit, kehon erilaiset lihastuet, fyysiset asentolinjaukset sekä opettelemme tuntemaan asennon sisältäpäin. Kurssilta saat valmiudet omatoimiseen, dynaamisen joogan harjoitteluun.
Pienryhmäharjoittelu on yksilöllistä ja turvallista, kun jokaisella on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi. Kurssimaksuun kuuluu henkilökohtainen yksilökonsultaatio, jossa saat ohjeita juuri oman kehosi kuunteluun ja harjoittelun toteuttamiseen. Jokaisen kurssitapaamisen yhteydessä on aluksi pieni teemaan liittyvä opetusosuus, jonka lisäksi saat kuvalliset ohjeet kotiharjoittelua varten.
Karunya yoga- myötunnon joogaa on harjoitus, jossa on tilaa olla ja hengittää. Juuri sellaisena, kuin olet. Tunnin hyväksyvä ja lempeä tunnelma sallii turvallisen ja inspiroivan polun itsensä kuunteluun.
Myötätunnon joogatunnilla yksilö otetaan huomioon kokonaisvaltaisesti, ymmärtäen, että sama harjoitus ei sovi kaikille. Tutkimme yhdessä, kuinka joogaperinteestä löytyy työkaluja arkeen myös maton ulkopuolelle hyödynnettäväksi. Anna itsellesi lahjaksi joogan kokemus!
tapaamiset 4x 90min
keskiviikkoisin klo 17-18.3
10.4.2019
Johdatus dynaamisen hathajoogan maailmaan- kehon tuki
17.4.2019
Vahvat juuret- voimakas keho
24.4.2019
Virtaukset meissä- luovuus ja liike
to 2.5.2019
Tuli sisällämme- rohkeus ja itseluottamusHUOM!
Kurssi on osa Johdatus joogan maailmaan-kurssikokonaisuutta, paikkoja on vain 3kpl jäljellä, olethan siis nopea ja varaa paikkasi :).
Kurssin jatkoksi sopii erinomaisesti kurssikokonaisuuden viimeinen osio Astangajoogan perusteita, lue lisää:
facebookissa karunya yoga- myötätunnon joogaa
https://karunya-yoga4.webnode.fi (pahoittelen sivujen keskeneräisyyttä).
-Ehdottomasti voit olla minuun yhteydessä myös sähköpostitse mari.karunyayoga@gmail.com-
ASTANGAJOOGAN PERUSTEITA
Astangajooga on fyysisen voimakas intialainen joogamuoto, joka seuraa guru Sri K. Pattabhi Joisin perinnettä. Harjoitus on vahva ja hikoiluttava, usein astangajoogaa kuvaillaankin kaikkein fyysisimmäksi joogasuuntaukseksi. Vahvan asanasarjan ohella kuitenkin lihaslukot, ujjayi-hengitys ja katseenkohdistamminen tekevät astangasta hyvin meditatiivisen harjoituksen. Alkeistunnilla tutustumme aurinkotervehdyksiin, seisomasarjaan sekä käväisemme istumasarjassa, kiinnittäen erityishuomiota aina joogafilosofiseen teemaamme. Tarkat linjaukset tekevät harjoituksesta turvallisen ja antavat perusteellista tietoa myös muille joogatunneille.. Astangajoogan alkeisharjoitus sopii kaikille, jotka haluavat tutustua jännittävään vanhaan perinteeseen sekä dynaamisen voimakkaaseen asentosarjaan. Ei raskausaikana.
tapaamiset 4x 90min
keskiviikkoisin klo 17-18.30
8.5.2019
Johdatus astangajoogan perinteeseen
15.5.2019
Tunne juuresi- astangajoogan alkeet
22.5.2019
Vahva keskusta- astangajoogan alkeet
29.5.2019
Keskittyminen- astangajoogan alkeetmari & karunya yoga
Karunya tarkoittaa Sanskritin kielellä "Compassion" , myötätunto.
Myötätunnon joogaharjoituksessa lempeän tai dynaamisen hathajoogaharjoituksen ympärille nivoutuu koko elämä. Kuinka jooga voi antaa meille työkaluja arkeen? Voisimmeko nauttia elämästä vielä vähän enemmän? Karunya Yoga-tunnilla pääsemme kuuntelemaan syvempää sisäistä ääntämme kehollisen harjoituksen ja joogafilosofian keinoin. Myötätunnon joogatunnilla yksilö otetaan huomioon kokonaisvaltaisesti. Ymmärtäen, että sama harjoitus ei sovi kaikille. Pienryhmäharjoitus suunnitellaan osallistujien lähtökohdista.
Karunya Yogan lähtökohtia on "yksilönä yhteisössä", jossa yhtäaikaa harjoitus on henkilökohtainen sekä ryhmän yhteinen. Karunya Yoga- pienryhmäharjoitus suunnitellaan osallistujien lähtökohdista käsin. Jokainen osallistuja saa henkilökohtaiset ohjeet yhteisharjoitukseen, jotta joogan tekemisestä tulee yhteisen ryhmäenergian lisäksi apuväline omiin tarpeisiin. Henkilökohtainen alkukartoitus toteutetaan puhelimitse tai sähköpostitse ennen kurssin alkua. Harjoittelija saa myös jokaiselta tunnilta kuvalliset ohjeet kotiharjoitukseen, jota voi halutessaan toteuttaa kurssipäivien välillä tunteakseen voimakkaammin joogan positiivisia vaikutuksia kehoon ja mieleen.
Marin hymyilevä, avoin ja myötätuntoinen olemus tekevät joogatunnille tulemisesta helppoa- Sinä riität juuri tuollaisena! Mari valmistuu Kaisa Kärkkäisen Heartful Yoga- joogaopettajakoulutuksesta kesällä 2019. Hän työskentelee joogan parissa päivittäin ja oma joogaharjoitus on kulkenut arjessa mukana jo vuosia. Marin joogapolku on kulkenut tutkien pääosin astangajoogan ja klassisen hathajoogan maailmaa, antaen mielettömiä työkaluja hänen oman elämänsä haasteisiin. Niin fyysisiin,mentaalisiin kuin emotionaalisiin.
Joogan kautta voit todella löytää onnea, terveyttä ja mielekkyyttä elämääsi.